Jääkiekkoa & lätkää

Filosofian Puutarhassa seurataan ilolla ja innolla jääkiekon MM-kisoja. Eilen illalla tunnelma Pientilan kisakatsomossa oli katossa, kuten tietysti kaikissa muissakin suomalaisissa kisakatsomoissa. Oli se sellaista Suomen ilotulitusta paukkujen lennellessä vastustajan maaliin yksi toisensa jälkeen.

Erinomaisiin lätkän maailmanmestaruuskisoihin vaaditaan tietysti erinomainen joukkue. Se meillä on. Sitten tarvitaan hyvä tarjoilu kotikatsomoihin. Siitä joutuu jokainen vastaamaan itse. Kansankarkelot viimeistelee menevä kisabiisi jota voidaan luukuttaa vaikka sitten siellä torilla. Nyt meillä on sekin, kiitos Tuure Boeliuksen joka on ikäisekseen ollut kaikin puolin ehtiväinen kaveri. 

...ja tässä blogissahan homostelun esiin tuominen myönteisenä ja normaalina loppuu siinä vaiheessa kun kukaan ei koe tarpeelliseksi lähetellä artistille vihaviestejä tällaisesta varsin kesystä videosta. Sitten kun tästä aiheesta tehtävissä videoissa miehet esiintyvät yhtä vähäpukeisina kuin musiikkivideoihin päätyvien naisten on aivan arkista esiintyä, ja vieläpä ilman erityistä mediamylläkkää. Sitä odotellessa.

Homostelu nimittäin on normaalia ja sopii lätkäjätkille siinä missä muillekin kiinnostuneille. On aina myönteinen asia, kun ihmiset löytävät toisensa ilon eivätkä vihan pitämisen merkeissä. Toivottavasti tämä ilosanoma alkaa nyt vähitellen valjeta pimeimpienkin pirttien peränurkissa. 

Toivotaan, että Tuuren haukkujatkin löytävät elämäänsä jostakin sen verran sutinaa etteivät joutaisi eivätkä viitsisi päätään aukoa.


posted under , , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments