Ajankohtaispäivitys

Hei kaikki perussuomalaiset, antifeministiset, maahanmuuttovastaiset uudet vierailijat Suomen poliittisen kentän oikealta laidalta!

Tervetuloa Filosofian Puutarhaan! Kiva että löysitte tänne! Täältä löytyy vilaus maailmankuvasta joka on hyvin erilainen kuin teillä. Sekä paljon kaikkea muuta. Blogin aihepiiri on rajaton, mutta käsittelen täällä monia aiheita joista tekin olette kiinnostuneita, kuten maahanmuuttoa, feminismiä, vähemmistöjen oikeuksia ja ympäristöetiikkaa. En varmaankaan ole lähimainkaan valtakunnan kovin vihervasurifeministi, mutta yritystä löytyy.

Tämä on kommentti- ja keskusteluystävällinen blogi jossa kaikki asialliset, reilun argumentaation periaatteiden mukaiset ja lainkuuliaiset kommentit julkaistaan. Toisin sanoen: kanssani saa olla eri mieltä ja vuodelta 2012 peräisin oleva kommenttipolitiikka on yhä voimassa.  Jos vastaväitteesi on mielestäni asiallinen ja vakuuttava, lupaan muuttaa mieltäni julkisesti. Omille mielipiteilleni vastakkaisia näkemyksiä on julkaistu koko tämän blogin historian ajan, ja julkaistaan edelleen.  Siitä, mikä kommentti täyttää edellä mainitut kriteerit, päätän minä eikä valitusoikeutta ole. Hyvä peukalosääntö: jos et ole varma siitä, täyttääkö kommenttisi yllämainitut periaatteet, kannattaa harkita huolellisesti ennen kuin lähettää.

Sitten sellainen tiedotusasia että tämä vihervasurifeministibloggaaja on ihan oikeasti vähän päästään vialla (tosin mielipiteiden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä) mikä on blogin ansiosta aivan yleistä tietoa. Uusien kävijöidenkin on hyvä tietää, etten pysty käsittelemään vähäistäkään stressiä muuten kuin taintumalla muutamaksi päiväksi. Tämä liittyy blogin kommenttipolitiikkaan sillä lailla, että sellaiset viestit joita poliisi ei kokemuksenne mukaan vaivaudu tutkimaan koska ne ovat samoja herjauksia, kunnianloukkauksia ynnämuita joita netti on jo ennestään täynnä, täyttävät minun kohdallani pahoinpitelyn tunnusmerkistön. Erikoista? No kyllä, mutta todistettavissa. Koska minusta on kivaa viettää tajuissani niin paljon aikaa kuin mahdollista, suhtaudun tainnutusyrityksiin tiukasti ja kynnykseni kiikuttaa inhat viestit virkavallalle rikosilmoituksen kera on tavattoman matala. Ei sillä että arvelisin juuri teidän hautovan pahoja, tämä on sellainen asia joka kaikkien on hyvä tietää minusta, niin tiedätte sitten olla ymmärtäväisiä.

Mutta vielä kerran: tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan. 

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments