Saikkupäikky: alkusyksyn aivoituksia

Maailmassa on sitten edellisen postauksen tapahtunut vaikka mitä. Olettehan huomanneet, miten olen reippaasti hillinnyt kirjoitushalujani erinäisistä ajankohtaisista tapahtumista? Toki urheuden lisäksi hissukseen elämistä on edistänyt suuresti se, että koko elokuu on kulunut suureksi osaksi tokkuran ja unen välimaastossa. Viime yö oli ensimmäinen normaalisti nukuttu yö viikkokausiin. Se oli juhlaa se! 

Kesälomat ovat kuitenkin ohi ja sen huomaa. Lähitulevaisuudessa odottavat aivosähkökäyrä ja magneettikuva sekä yhteishaastattelu Puolison kanssa. Meno on nyt Helsingin Viisaiden tutkittavaksi päästyä reippaanpuoleista ja hyvä niin. Rivakat otteet herättävät varovaista optimismia: kyllä luulisi asioiden alkavan selviämään. Diagnoosia odotellessa hoidoksikin on tarjolla sitä samaa: vuorokausirytmin tukemista lääkkeillä (vaihtelevalla teholla) ja harvakseltaan psykiatrisen sairaanhoitajan tapaamisia niin ettei pääse usko loppumaan. 

Oirekuva on ennallaan, ja niinpä lähitulevaisuudessakin on syytä keskittyä ajattelemaan vaikka pupuja ,lähestyvää omenasosesesonkia, ovella olevaa kylpyhuoneremonttia, pikku nuttuja joita pitää neuloskella sukuun syksyllä syntyvälle vauvalle ja muita leppoisia asioita. Minusta alkaa tulla aika hyvä leppoisten ajattelemisessa haastavissa olosuhteissa. Ehkä tälle taidolle on tulevaisuudessakin käyttöä?

posted under |

3 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

I wish I could help. Take care.

Rulla kirjoitti...

Leppoisia ajatuksia, paranemisia ja rauhallista syksyä sinne. Asioilla on taipumus selvitä aina aikanaan. Sillä välin on hyvä, että on kotijoukot (puput mukaanlukien) pitämässä huolta :)

-Rulla

Saara R kirjoitti...

loves2spin: Just knowing that I have friends left even as I'm struggling with communicating difficulties, is plenty of help.

Rulla: Kiitos! Rauhallisesta syksystä en ole vielä ihan varma, mutta kotijoukot on ihan parhaat!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments