Joulutunnelmia kaukaisesta galaksista

Vakkarilukijat tietävätkin että mitä joululauluihin tulee, makuni on vähän vaihtoehtoinen. Kenellekään ei taida tulla yllätyksenä myöskään se että Rogue One on saattanut talon Star Wars-huumaan. Puoliso on saattanut saada jo parikin Star Wars-aiheista joululahjaa, ja lähipäivinä olisi tarkoitus ehtiä katsomaan Rogue One toista kertaa.

Ei ihme, jos Chewbacca-joulumusiikki vähän kolahtaa.Olemme myös ymmärtäneet joulunvietosta sen verran, että tapana on katsoa jotain jouluaiheista ohjelmaa. Puoliso sitten löysi netistä tämän pätkän Darth Santasta. Nyt selvisi sekin miten Kylo Ren päätyi pimeälle puolelle.Tämän viihdepläjäyksen myötä Pientilan väki toivottaa kaikille hyvää joulua, iloista saturnaliaa, onnellista hanukka-aikaa sekä rauhallisia pesäpäiviä.

posted under , |

2 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

Our youngest son, Mark, and I went to see the movie! It is my favorite one so far.

Saara R kirjoitti...

I totally agree! Me and T have seen it twice so far, and are waiting eagerly the blu-ray release. A Star Wars geek family we are.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments