Nosto: vuosi sitten ajateltua

Huomasin kirjoittaneeni vuosi sitten ihmeen ajankohtaiseksi käyneen postauksen maailman epävarmuuden luonteesta sekä siitä, miten siihen on hyvä suhtautua.


Minun pieni tekoni hitauden puolesta tänään on, että vietän ihan sataprosenttisen raatoilupäivän ja yritän vähän toeta marrasajan riepotteluista. Kaiken tarpeellisen ehtii myöhemminkin. Ja joskus, esimerkiksi minulle juuri nyt, levähdyshetki tulee tosi tarpeeseen.

Oletteko te ajatelleet edistää hitaampaa maailmaa jotenkin?

posted under , |

2 kommenttia:

Keskeneräinen kirjoitti...

Voi että täällä käydään hitaalla! Poistuin kerran talosta, kävelin korttelin ympäri (kylmä viima...) ja postilaatikon kautta takaisin kotiin. Perjantaisin on kyllä tapanani käydä kaupungissa ja kahvilassa ystävättären kanssa, mutta tänään kutsuin hänet tänne nauttimaan lohdukseni leipomaani Trump-mutakakkua. Otin valokuvia ikkunasta. Pari kertaa lämmitin puuhellalla kotiruuan tähteitä itselleni. Ja nyt taidan vetäytyä sänkyyn lukemaan kirjaston kirjaa.

Saara R kirjoitti...

Trump-mutakakku kuulostaa hyvältä!
Sitä lukuunottamatta, elämäsi kuulostaa oikein kodikkaalta.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments