Luddiitti luovutti...

...ja hankki vihdoin älypuhelimen. Maailma on vaan mennyt siihen pisteeseen, että elämä ilman sitä alkaa olla jotenkin hankalaa. Asiaa auttoi hiukan, että sopiva malli löytyi tarjouksesta sopuhintaan- minä kun en millään raaski sijoittaa satasia tuotteeseen jolle on kuitenkin odotettavissa kohtuullisen lyhyt käyttöikä, jonka hienoimpia ulottuvuuksia en osaa edes haluta, ja jonka kalliit versiot eivät edes ole edullisia eettisempiä. 

Ilmoitusasiana mainittakoon, että uutuuden räpläämisessä käyttökuntoon ja liittymän aukeamisessa kestää hetkisen aikaa. En myöskään aio luopua pahasta tavastani unohdella puhelinta äänettömälle tai peräti sammumaan itsekseen sillä välin kun kommunikaatio hoituu sujuvasti tietokoneella. Joku raja sentään! Muutenkin toivon muistavani jatkossakin hiljaisuuden ja mediapaastoilun monet edut. Vakaumuksellisen puhelinvihaajan elämässä alkaa kuitenkin langattoman netin ja sovelluskauppojen myötä uusi vaihe, josta ehkä löydän blogattavaakin, jahka olen hiukan totutellut koko juttuun. 

Mitkä ovat teidän suosikkisovelluksianne? Onko puhelin uusi lompakko joka on parhaimmillaan kun siitä löytyy kaikki, vaiko vain kommunikaatioväline parilla hyödyllisellä lisäominaisuudella?

posted under , , |

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Sä et kertonut mikä vehjes sulla on. Mutta noin ylipäätään, mie lähinnä tekstaan puhelimella ja whatsappaan (ilmaista!) ja sikäli jos sattuu olemaan hyvä kamera, niin pitäähän sitä kuvia ottaa kissoista. Työpaikan kalenteri tunkee puhelimen kalenteriin, koska kummankin omistaa duuni. Hyvin harvoin puhun puhelimessa edes työjuttuja saati muuta. Ja joo, mäkin tykkään enemmän tietsasta kuin puhelimesta. Mutta pikakommunikointiin whatsapp on just hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Eniten käytössä on whatsappin lisäksi Ilmatieteen laitoksen sää -sovellus ! :) Hyvä ja tarkka paikallissää, hienot sadetutkakuvat!

Mama Elf kirjoitti...

Hehe...taidan olla vähän samaa sorttia...antauduin älypuhelimen omistajaksi ennen viime joulua, kun edellinen puhelin yksinkertaisesti kuoli. Edelleenkin ykköskäyttö on tekstarit, mutta olen erityisen iloinen skype sovelluksesta, jolla voin puhua ulkomaille vaivattomasti ilman mitään erillistä maksua. Kun jouduin hieman reissaamaan, niin BBCn radiosovellus oli mukana, jotta sain uutiset ja myös kätevästi asiaohjelmia jne kun piti saada aivot pois kurssi jutuista pyörimästä illalla.

Saara R kirjoitti...

Ana: Androidilla toimiva Huawei. Whatsappia aloinkin jo asentelemaan, sitten kun liittymä alkaa toimia (kestää, kestää...) niin aion kokeeilla.

loistoluoto: Hah, ilmatieteen laitoksen sään lisäsin melkein ensi töikseni. Tänään oli kyllä kiva katsella, miten ukkosmyrsky oli mennyt Virkkalan yli päiksyjeni aikana

Mama Elf: Eipä niitä muunlaisia puhelimia/liittymiä taida muunlaisia ollakaan. Hyödyllisiä käyttötapoja olet löytänyt!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments