Nizzan terrori-isku ja uusi teemaviikko

Nizzassa on tapahtunut hirmutyö. Kirjoitin aiheesta noin puolikkaan postauksen, sitten pyyhin sen pois, sillä minulla ei varsinaisesti ole aiheesta mitään upouutta sanottavaa.


Sen sijaan minulla on uusi teemaviikko. Sillä kuten aikaisemminkin olen kirjoittanut: sitä mitä terroristi haluaa, hänen ei pidä saaman. Sen sijaan kaikkea minkä terroristi haluaa hävittää ja vaientaa, tulee viljellä entistä suuremmalla tarmolla: vapautta, veljeyttä, tasa-arvoa, elämäniloa, kevytmielisyyttä, rakkautta ja postmodernia taidetta, muun muassa.

Omalta osaltani, luulisin etteivät terroristit halua yhtään lisäjulkisuutta söpöille eläinvideoille. Siis täällä alkaa nyt söpöt eläinvideot-teemaviikko. Ja koska tämänkin teemaviikon taustalla ovat ne jotka ovat jälleen muistuttaneet maailmaa siitä miten tärkeä on nauttia elämästä täysillä niin kauan kuin sitä riittää, näen viisaaksi ampua kovilla heti aluksi.

Olkaapa hyvät: kanien estehyppykilpailut

Kanien ystäville tiedoksi, että tätä urheilulajeista jalointa on mahdollista harrastaa myös täällä Suomessa.


0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments