Keskikesä!

Keskikesä on täällä. Ahomansikat, hytyt, lomakausi. Lämpö ja ukkoskuurot, Ukon juhla, päivät joina on valoisaa melkein vuorokauden ympäri mutta jotka ovat silti liian lyhyitä.

Siis hidastetaan vielä vähän. Maailman ehtii saada valmiiksi huomennakin, ensi viikolla, joskus myöhemmin. Jos sitä ei valmiiksi saisi, joku varmaan ilmaantuu jatkamaan työtä. Elämä on se jota kukaan ei voi elää puolestani. Jos en tartu kauniisiin hetkiin, kuka sen tulisi tekemään puolestani? Jos en haista ruusuja enkä tallenna mieleen pääskysten tanssia taivaalla, mistä ne löytyisivät pimeämpien aikojen tullessa kun niitä tarvitaan?

Kevään täytti touhu ja aherrus, ja syksyllä niitä on taas luvassa lisää. Keskikesän päivinä on aika hengähtää hiukan. Jos ei oikealla lomalla, niin ainakin hetkittäin. Liian nopeasti kiitävä aikakin rauhoittuu kun päiviin mahduttaa vähän vähemmän kiirettä ja tehtäviä. "Ei" on kesän sanavarastossa arvokas sana. Sitä viisaasti viljelemällä voi paitsi vähentää stressiä, myös venyttää itse kesää. Hitaisiin päiviin mahtuu enemmän kaikkea sitä mikä tekee keskikesästä ainutlaatuisen ajan.


posted under , , |

3 kommenttia:

Anneli A /Pihakuiskaajan puutarha kirjoitti...

Mielenkiintoinen ja kiva blogi sinulla. Olenkin ensimmäistä kertaa täällä. Kesäterkkuja Pihakuiskaajan puutarhasta Joensuusta!"

Saara R kirjoitti...

Tervetuloa, toivottavasti viihdyt! Tulen kurkkaamaan sinunkin blogiasi!

loves2spin kirjoitti...

What beautiful thoughts, Saara.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments