Kotipuutarha-lehden vierailu Pientilalla

"Meidän puutarha on sellainen viidakkopuutarha jollaisia ei puutarhalehdissä pahemmin esitellä"

-minä-

Elämässä on ollut hetkiä joina minusta on tuntunut, että olen Maailmankaikkeuden mielestä aika hupaisa pikku otus. Ei siinä mitään, välillä väärässä oleminenkin voi olla tosi hauskaa. Hyväksi esimerkiksi kelpaa se päivä viime vuonna kun löysin sähköpostista viestin Kotipuutarha-lehden toimittajalta joka oli ihastunut täältä blogista löytämiinsä puutarhakuviin. "Koska puutarhanne on mielestäsi hienoimmillaan?", hän kysyi. Toivotin hänet ja valokuvaajan tervetulleeksi vierailemaan omenapuiden kukinta-aikaan. 

Hyvä että näin sovimme, sillä (reilusti tavallisesta myöhästynyt) omenapuiden kukinta-aika olikin viime vuonna puutarhan ainoa jotakuinkin edustuskelpoinen hetki. Omenapuiden ja nurmikon kukkiessa Pientilan on mahdotonta näyttää miltään muulta kuin hurmaavalta vaikka vuosi olisi millainen. Muun ajan kärvistelimmekin sitten kylmyyden, sateiden, tuhohyönteisten ja muiden vitsausten keskellä. Kesän loppua kohti tultaessa kasvimaa ja vähät raakileensa varistaneet omenapuut näyttivät jo varsin masentavilta. Toimittajat kuitenkin ehtivät ensin, ja niin kukkivasta pikku viidakostamme syntyi kauniisti kuvitettu juttu. Kävikin niin että kovan onnen puutarhavuoden kauneimmat hetket olivat ne joista jäi isoin jälki. Nyt juttu on ilmestynyt ja luettavissa Kotipuutarhan uudesta numerosta 6/2016. 


4 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

I wish I could see the article!

Minna kirjoitti...

Ihan mahtavaa, löysin uuden puutarhablogin samalta kylältä! Mamma bloggailee täältä muutaman kilometrin päästä Maksjoelta:)

Saara R kirjoitti...

Minna: Tervetuloa, toivottavasti viihdyt! Varsinainen puutarhablogi tämä ei kyllä ole, vaan sisältää paljon muutakin juttua!
Suosikkilenkkireittini tuo minut Maksjoelle, onkohan puutarhasi sen varrella? *hipsii blogivierailulle*

Minna kirjoitti...

Kiitos, varmasti viihdyn! Ja tervetuloa Mamman puutarhaan, minun blogini on sitten lähes puhtaasti pelkkä puutarha-aiheinen.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments