Pääsiäisnoita avasi piinaviikon

Mikä on parempi syntipukki kaikelle maailman pahuudelle kuin maahanmuuttaja (mitä tuoreempi sen parempi) joka ei osaa kieltä, ei tunne paikallisia tapoja, ei omaa sosiaalisia verkostoja, varallisuutta tai statusta? Perussuomalaisvaikuttaja Terhi Kiemunki sen on keksinyt: se on maahanmuuttajan lapsi. Sille voi aukoa päätään facessa ja jutun levittyä julkisuuteen lähettää laimean anteeksipyynnön joka viimeistään vesittyy jatkokeskustelussa. 

Kiemungin aivopiereskely paljastaa, että maahanmuuttajan on mahdotonta saada rasisti tyytyväiseksi. Tai edes maahanmuuttajan Suomessa syntyneen ja Suomen kansalaisuuden omaavan, suomea puhuvan ja suomalaista koulua käyvän lapsen. Jos muslimilapsi virpoo, se on syy alkaa aukomaan päätä. Jos ei virvo, se on tietysti selkeä todiste siitä etteivät muslimilapset halua sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan. Jos muslimilapsi virpoo kaveriporukan mukana, hän ei ole kunnon muslimi- jos haluatte tietää millaisia kunnon muslimit ovat, ei tietenkään pidä tutustua heihin vaan konsultoida rasistia. Jos hän ei virvo, hän on tuleva jihadisti, sillä perusteella että jihadistien ei tiedetä harrastaneen aikanaan virpomista. Jos suomalaislapsella on virpomaan lähtiessä päässä huivi, se on söpöä. Jos muslimilapsi lainaa virpomisreissulle äidin hijabia, se ei kelpaa. Onhan hijab solmittu vähän eri lailla kuin klassinen pääsiäisnoitahuivi. Tärkeintä on miettiä etukäteen, miten lapselle voisi kettuilla. Ehkä voisi antaa kondomeita, se on semmoinen hassunhauska vihjaus siihen että lapsi varmaan naitetaan kymmenvuotiaana, niin kuin valtaosa maailman miljardista muslimista...eiku...ääh, vitsivitsiläppäläppä. 

Perussuomalaisten puoluejohto on jo ilmaissut paheksuntansa Kiemungin sanomisista. Kun puolue kuitenkin sitkeästi nousee otsikoihin jäsenistönsä rasismin tiimoilta, rohkenen ehdottaa että he omaksuisivat Vasemmistolta ehdokaslomakkeeseen sen kohdan jossa ehdokas irtisanoutuu rasismista. Sitten, kun tai jos överiksi menee, luottamushenkilön voisi nopeasti ja tehokkaasti potkaista pois tehtävistään kirjallisen ehdokassitoumuksen rikkomiseen vedoten. Tämä on todella kätevää ja meillä Vasemmistossa käytäntö on toiminut mainiosti...mutta sitä se tietysti edellyttää että puolue ihan todella tahtoo irtisanoutua rasismista. 

posted under , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments