Allekirjoita adressi Metsähallituksen yhtiöittämistä vastaan

Kalevalan päivän kunniaksi yritän taas puolustaa suomalaisuutta, suomalaista luontoa ja ainutlaatuisia jokamiehenoikeuksiamme.

Onko hallituksen kovalla kiireellä ajama laki Metsähallituksen yhtiöittämisestä tuttu? Lyhyt oppimäärä aiheesta ja siitä miksi se on huono idea, selviää linkistä löytyvistä addressin perusteluista. Lausuntokierroksella hanke sai tyrmäävän vastaanoton laajalla rintamalla, mutta toisaalta olemmehan jo nähneet etteivät perusoikeistohallitusta asiantuntijoiden mielipiteet kiinnosta eivätkä hidasta.

Tässä vaiheessa hallituskautta olen valtaapitävien "Suomi kehitysmaaksi"-kampanjasta niin masentunut etten ole mitenkään toiveikas siitä, hidastaako hallitusta tämä adressikaan. Mutta me kaikki voimme allekirjoittaa ja tuoda siten mielipiteemme eduskunnan tietoon, ja siksi allekirjoittaminen myös kannattaa. Että todella voimme sanoa yrittäneemme pysäyttää lyhytnäköisen, luonnolle ja Suomen kansalle mahdollisesti hyvinkin tuhoisan politiikan sen sijaan että olisimme seisseet tumput suorina ihmettelemässä sitä miten ne kehtaavat.


posted under , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments