Kysy mitä vain 2015

Jopa on aika vierähtänyt niin että taas on aika Kysyä Mitä Vain. Suuret, pienet, helpot ja mahdottomat- kaikenlaiset kysymykset ovat taas tervetulleita joko tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai sähköpostiin (osoite saarapistejpistereimanätgmailpistecom) viikon loppuun asti. Vastailen sitten parhaani mukaan, mutta tietysti ilman laatutakuuta.

Edellisten vuosien karnevaalitunnelmiin pääsee vaikka tästä

posted under |

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Miten voi kunnioittaa ympäristönsuojelijaa, joka tekee omia lapsia? Koska voidaanhan katsoa, että uusi ihminen on ympäristöä rasittavin teko.

Rulla kirjoitti...

Miten voi päästä eroon mustavalkoisesta ajattelusta?

-Rulla

MamaElf kirjoitti...

1)Ok, tämä on vaikea, mutta yritä kumminkin; Miten löytyisi rauha Lähi-Itään? Mitkä toimet mielestäsi edistäisivät konkreettisesti rauhan tuloa ja pysymistä? Mitä voi pieni ihminen täällä Pohjois-Euroopassa tehdä asian eteen?

2)Miten löytyy paras tasapaino informaatiotulvaan ahdistumisesta ja informaation vapaan kulun nauttimisesta?

3)Onko negatiivisten/sielua raastavien ystävien/tuttavien sietäminen zen-harjoittelua vai itsensä rääkkäämistä? (Hehe, on omat ajatukset tästä, mutta filosofin ajatukset kiinnostaa)

4) Miten suuri on yhteisö/yhteiskunta, jossa yksityinen ihminen vielä tuntee olevansa merkityksellinen osa kokonaisuutta? Toisaalta puhutaan paljon lähidemokratiasta jne, mutta toisaalta poliitikot/vallassa olevat yrittävät yhdistää meitä yhä isompiin yksiköihin. (Siis ei vain yhteistyössä, vaan poliittisesti ja laillisesti)

5) Miten iso uhka demokratialle ovat ylilkansalliset firmat/holding companies?

Oho, tuihan noita, saatan vielä miettiä muutaman lisää, kun tarjoat nyt tätä joka vuotista palvelua!

- mama elf

Margus Paananen kirjoitti...

Miten saada itsensä uskomaan asioihin jotka jo tietää?

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments