Pönttöys, syksyinen versio

Eräs nimeltä mainitsematon bloggaaja sai kahdeksan kilometrin lenkillään hyvän idean. 
"Mehän voisimme kantaa terassikalusteet nyt talvivarastoon ennen kuin suuntaan suihkuun.", hän päätti kotiuduttuaan. 
"Okei", sanoi kyseisen bloggaajan sävyisä ja ahkera puoliso ja alkoi vetää ulkovermettä niskaan. 
Puutarhapöytä ja leijukeinu, pari terassituolia ja penkki. Kymmenen minuutin homma, tops. Hyvin jaksaa!

"Tänne ei mahdu kyllä yhtään mitään", totesi mies avatessaan varaston oven. Bloggaaja saapui paikalle ja joutui toteamaan yllättävän tosiasian. Talvivaraston lisäksi hyvän varastokapasiteetin pientilalla kun on erikseen myös työkaluvaja, sekalaisen mutta ehkä hyödyllisen tilpehöörin varasto, puuvarasto sekä jätelavaa odottavien romujen varasto. Nyt kuitenkin oli niin, että sen lisäksi että pino vanhoja autonrenkaita kaipasi uudelleen järjestelyä, talvivarastosta löytyi muun muassa: kaksi säkillistä haketta (joista olisi ollut paljon iloa keväämmällä), kaksi pois heitettävää mattoa, laudan- ja rimanpätkiä joista voi vielä tehdä jotakin, useita rikkinäisiä puutarhakalusteita, rikkinäinen puutarhavarjo, useita kassillisia keräyspaperia odottamassa kärsivällisesti autoon ja paperinkeräykseen toimittamista. Löytyi myös useita puhtaita räsymattoja. Tässä kohdassa siivousoperaatiota jompikumpi sanoi: "Nuo kannattaa varmaan viedä jonnekin mistä ne saa otettua helposti käyttöön."

Blogisti sanoi:"No nehän mahtuvat ulkoeteiseen, jos siivaisen siellä vähäsen." Ja hyvinhän ne mahtuivat, kunhan ulkoeteisestä oli ensin siivottu autolle hieman lisää keräyspaperia, lajiteltu hiukan sekalaista sälää sekä toimitettu puutarhavajaan kaksi kookasta pahvilaatikkoa joista parempana vuonna voi tulla kelvollisia omenankuskauslaatikoita. 

Puutarhakalusteiden kantaminen sujui tämän jälkeen jo aivan joutuisasti, eikä koko operaatiossa kestänyt juurikaan tuntia pidempään. Jaksusta ja energian määrästä loppuvaiheessa en nyt lausu mitään.

posted under , , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments