Blogin syyssiivous

Rakkaat Lukijat,


Ainakin tämän päivän ajan blogissa on käynnissä se syyssiivous joka minun oikeastaan piti tehdä jo viime vuonna. Tai viimeistään keväällä. Isoimmat muutokset on nyt tehty, mutta pieni säädäntä jatkuu vielä. 

Isompiin uudistuksiin kuuluvat tägiluettelon täydennykset. Taide, muoti, jäniseläinten logiikka ja rakettitiedettä-otsikoiden alta löytyy jo jonkin verran postauksia, mutta tägit täydentyvät jahka saan käytyä loputkin reiluista 1200 (!) postauksestani läpi. 

Huomatkaa myös uusi sähköpostiosoite johon blogipalautteen saa laittaa tästä lähtien tulemaan! Voit myös suositella blogia +1-napin avulla.

Jos sinulla on toiveita blogin ulkoasuun tai käytettävyyteen liittyen, tämän postauksen kommenttilaatikko on ehdotuksille avoin. Tavoitteena on paitsi ajantasaisempi, myös aiempaa hieman helppokäyttöisempi blogi.

posted under |

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Tai siis tarkemmin sanottuna tuo "+1" vie G+:aan ja suosittelu ilmestyy sinne. Mikä on joko tarkoituksenmukaista tai sit ei, riippuu vähän mitä sä tahdot.

Saara R kirjoitti...

Ahaa...katsotaan, miten lähtee toimimaan.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments