Elokuvateattereissa nyt: hyvän mielen elokuvien aatelia

Niijjoo. Tärkeistä kulttuuri-ilmiöistä pitää blogissakin mainita, että maailmankaikkeuden hienoin jatko-osakavalkadi eli Terminator, on saanut uuden jatko-osan Genisys elokuvateattereihin. Siinä on taas kaikki mitä hyvältä elokuvalta sopii odottaa: räjähdyksiä, takaa-ajoja, tappajarobotteja, aikamatkailua semmoinen määrä että metafyysikkoja itkettää, maailmanlopun menoa ja uutuutena Daenerys Targaryenin futuristinen versio. Ja tietysti Arnold Schwarzenegger, ”old but not obsolete” terminator mallia 101. Yllättävää oli hämmentävän onnellinen loppu, joka tosin sai minut huolestumaan siitä mahdollisuudesta ettei Terminatorin jatko-osia ehkä ropsahtele harvakseltaan hamaan ikuisuuteen. Jos tämän elokuvan näkemisestä ei tule hyvälle mielelle, niin sitten en kyllä tiedä, mistä.


Itse valmistauduin elokuvailtaan tietysti katsomalla edelliset osat kotisohvalla. Sekin oli hyvä idea, sillä parhaat elokuvathan eivät katsomisesta kulu.

posted under , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments