Kysy mitä vain, vastaukset osa 3: Kepeät kysymykset

Koska päivän ensimmäinen postaus oli hiukan synkkä, sopivat illan kevennykseksi kepeät kysymykset.

Mille planeetalle Ziltoid joutui Z2 -albumin lopussa?
Jaa-a! Ziltoid taisi olla madonreikäretkestään niin sekaisin, että epäselväksi jäi sekin, oliko päätynyt Warrion Princessin kanssa planeetalle vai ankeaan kuuhun keskellä jotakin kaukaista tähtisumua. Tähtisumuista planeettoja löytyy sitä todennäköisemmin, mitä pölyisempi pilvi on. Joku Pillars of Creation voisi olla sopivaa seutukuntaa.

Pidemmän päälle, Ziltoidin asuinsijaksi sopivan planeetan pitäisi ensinnäkin pystyä ylläpitämään tuntemamme kaltaista elämää. Sellaista eksoa ei olla vielä löydetty, vaan parhaista kandidaateista voidaan sanoa että ne näyttävät olevan kokonsa ja koostumuksensa puolesta sopivia sekä sijaitsevat elämänvyöhykkeellä. Ziltoidin tapauksessa, soveltuvan planeetan tulisi mielestäni olla paitsi riittävästi maankaltainen, myös riittää kokonsa puolesta Ziltoidin egolle. Veikkaisin siis Ziltoidin kotimaailmaksi supermaapalloa.

Oliko Baabelin torni hotelli?
Kyllä se vähän siltä kuulostaa. Se ei kuitenkaan tainnut olla kovin hyvin johdettu hotelli. Rakennustyötkin taisivat jäädä kesken… ehkä tunnelmaan pääsee kuitenkin nykyaikana  Burj al Khalifan ylimmissä kerroksissa?

Onko tämä Korson Liha ja Leikkele?

Ei, täältä saa vain ajatuksia ja omenajalosteita. Ilman laatutakuuta.

posted under |

2 kommenttia:

Korppi on oikeus kirjoitti...

Väärä vastaus, itse asiassa Ziltoid joutui kuuhun. Mutta ei mihin tahansa kuuhun, vaan sille, jolle Casualties of cool -albumin tarina sijoittuu :)

Saara R kirjoitti...

Ahaa! Niin se sitten varmaan on, meillä viime aikoina taajaan soineen Z2-albumin lopussa puhutaan sekä kuusta että planeetasta.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments