Kärsivällisyyttä, ystävät! Blogger temppuilee nyt

Blogin pääsivu näkyy nyt huonosti ainakin Chromella. Jos postauksia klikkailee yksitellen, ne näkyvät paremmin. Tägit ynnä muut normaalisti sivupalkissa olevat elementit ovat hiippailleet alalaitaan.

Bloggerin hallintapaneelista käsin näille en mahda näille mitään, eikä teeman vaihtaminenkaan korjannut ongelmaa. Ei kai siis ole muuta tehtävissä kuin odottaa että Blogger saa bugin kuriin (jos joku teistä muuta tietää, laittakaa ihmeessä sähköpostia osoitteeseen saarapistereimanäthelsinkipistefi).

posted under |

2 kommenttia:

Marmustoi kirjoitti...

Huomasin tämän ja ihmettelin. Muistin myös, että minulle tapahtui jotain samankaltaista joskus pari vuotta sitten. Kun syytä kaiveltiin, osoittautui, että jotkin ylileveät kuvat sen jotenkin saivat aikaan. Ehkä kannattaa tarkistaa viime aikoina laitetut kuvat ja katsoa, auttaisiko pienentäminen. Klikkailen blogiasi ja kerron, tapahtuuko muutoksia, jos haluat kokeilla tätä.

Saara R kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Laitan kuvat Photobucketin kautta missä niiden _pitäisi_ olla standardikokoisia. Mutta käyn läpi tuon edellisen kuvapostauksen kuvat. Toivottavasti vika löytyisi sieltä!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments