Viisi kysymystä- haaste

Eipä taas olisi kirjoitusaiheista pulaa, mutta ajasta on. Joten aloitan helpoimmasta päästä ja vastaan haasteeseen jolla Keskeneräinen minua heitti.

1. Lempivärisi sisustuksessa

*katsoo ympärilleen* En tiedä, pääasia että väriä on. Olohuoneessa on paljon vihreää, keittiössä keltaista ja punaista, yläkerran-huoneessani on pinkkejä sävyjä...

2. Designesine tai -huonekalu joka ei ikinä tule meille

Meiltä ei kyllä taida löytyä ensimmäistäkään designesinettä, joten eivätköhän useimmat designtavarat kuulu tähän luokkaan. Haasteen kunniaksi kaivoin kuitenkin kuvan kaikkien aikojen inhokistani. Bedside Gun on Philippe Starckin Flos:ille suunnittelema yöpöydänlamppu. Estetisoitu ihmisentappoväline yöpöydälle?! Vain minun kuolleen ruumiini yli.


3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä

Jaa-a, kun meillä ei tuo telkkari vieläkään näy (jostain syystä mieleeni ei tulekaan se että netin kauttakin voisi katsoa tv-ohjelmia). Sarjoja meillä tietysti välillä katsotaan, mutta hyvissäkään sarjoissa ei välttämättä ole yksittäisiä hurmaavia henkilöhahmoja. Ensimmäinen mieleeni tuleva on Falling Skies:in taisteleva humanisti Tom Mason, ihan sillä perusteella että tv-sarjojen sankareina on harvoin älykköjä jotka eivät ole vähän tärähtäneitä.


4. Suosikki leivonnassa

Tähän pitäisi varmaan vastata että sekasämpylät, sillä niiden leipominen on kuulunut viikko-ohjelmaani jo kymmenen vuotta. Piiraita, kakkuja ja muita herkkuja teen harvemmin, mutta ne tuovat tullessaan niin paljon onnea, että ansaitsevat tulla huomioiduksi.
   


5. Viisi blogisuosikkia

Tuossa sivupalkissahan noita on...


posted under |

2 kommenttia:

Keskeneräinen kirjoitti...

Olipas kiva, että löysit haasteen! Mainitsin sinut suosikkiblogieni joukossa, kun kerran olet, vaikka ajattelinkin että haaste saattaa mennä hieman ohi tämän blogin keskeisimmästä tematiikasta. Mutta nyt kun luin tuolta sivupalkista blogisi aihealueen määrittelyn, tämähän kuuluu selvästi kohtaan "jotain ihan muuta".

Saara R kirjoitti...

Onko tällä blogilla jokin keskeinen tematiikka? 8)
Haasteet ovat kivoja, viime aikoina niitä ei vain ole tähän suuntaan tipahdellut.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments