Kysy mitä vain 2013

Taas olisi se aika vuodesta jolloin minulta voi Kysyä Mitä Vain. Pientä tai suurta, tärkeää tai tyhmää, lupaan taas vastata parhaani mukaan.
Aikaa jättää kysymyksiä kommenttilaatikkoon tai sähköpostilla olisi tällä kertaa puolitoista viikkoa, sunnuntaille 22.päivään asti. 

Edellisten vuoden kysymykset ja vastaukset löytyvät oman täginsä alta . 

posted under |

3 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

OK. Miksi 'silmä silmästä, hammas hampaasta' ei oikeasti ole hyvä juttu? Monasti se tuntuu niiiiiiin hyvältä ajatukselta. Esim tämä tyyppi joka hautasi elävän kissansa pahvilaatikossa, jonka ympärillä oli jätesäkki... Kissa ehti olla siellä viikon ennen kuin satunnaisesti joku löysi sen. Musta olisi ihan helevetin hieno idea laittaa hautaaja itse määräämättömäksi ajaksi maan alle kitumaan elävänä, muovin peittämässä pahvilaatikossa.

Jos teen niin ja jään kiinni, saan varmaan vuosikausia häkkiä. Miksi? Mielestäni en olisi tehnyt mitään väärin.

Keskeneräinen kirjoitti...

Voiko eettisistä syistä kasvissyöjäksi ryhtynyt ihminen hankkia kissan?

Zepa kirjoitti...

Mitä mieltä oot siitä, että ihminen suunnittelee valloittavansa avaruudesta lisää asuinpaikkoja lajilleen? Kun ihmiskunta on kuitenkin kaikista eläinlajeista varmaan tehokkain tuhoamaan kaiken ympäriltään...

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments