Syksyn suuri muotinumero de luxe

Keskelle synkintä syksyä saapuu taas muotinumero. Niille jotka olisivat halunneet lukea painavampaa asiaa, on tarjolla vain linkki tähän Maria Petterssonin oivaan kirjoitukseen populismista. Meille muille tarjolla on tällä kertaa vähän luksusta ja väriterapiaa.

Päivänasukuvien suhteen joudun turvautumaan sijaisiin, koska omille kuvilleni ehti käydä köpelösti eivätkä ne koskaan päässeet kameralta koneelle. Joka tapauksessa, islamilainen tyyli inspiroi minua edelleen kovasti. Mikäpä sopisikaan paremmin marrasaikaan kuin tuo synkkä, muodoton tyylisuuntaus joka alistaa naisia? Sitä esittelee blogissaan Jezmine Zaidan. Hänellä on joka tapauksessa mielenkiintoisemmat ja vielä islamilaisemmat päivänasut kuin minulla olisi ollut. Indonesialaisen Ghaidan blogi ei ole päivittynyt vähään aikaan, mutta muslimimuotihan on aina tasaisen ankeaa tai tasaisen ihanaa. Ghaidan blogissa on inspiraatiota myös lapsille ja odottaville äideille.

Tänä syksynä minua puhuttelevat suuresti ylelliset, hohtavat helminauhat. Näin pari päivää sitten Lohjan keskustan kultasepänliikkeen ikkunassa helminauhan joka muistutti paljon tuota kaksinkertaista nauhaa, oli vain reilusti lyhempi. Hintaa oli kahdeksisenkymmentä euroa. Tarvikkeet näihin kahteen nauhaan maksoivat yhteensä arviolta 20-25 rahaa.

 photo DSCN6860.jpg

Asusteet ovat muutenkin tärkeitä syksyllä, kun vaatepuolella joutuu valitsemaan sitä mikä on käytännöllisintä kurjissa sääoloissa. Tämänkin syksyn tärkein asuste on pehmeästä villasta tehty hartiahuivi. Syksyn paras huivi on käsityötä, värikäs, lämmin ja pehmeä ja malliltaan sellainen että se sopii käytettäväksi sekä sisällä että ulkoillessa. Sadonkorjuuajan rasittamat ranteet arvostavat lämmittimiä. Tumma, neutraali sävy sopii kaikkiin asukokonaisuuksiin.

 photo DSCN6863.jpg

Syyssäät rasittavat myös ylellisiä pukimia, joten vaatehuoltoon on syytä panostaa. Huolellinen vaatteiden huoltaminen on paitsi helppo tapa näyttää skarpilta, myös eettistä, sillä hyvä huolto voi moninkertaistaa vaatteiden iän. Kuvasta puuttuvat silitysrauta, väriaine jolla saa haalistuneet luonnonkuituvaatteet uuden veroisiksi, ompelukone ja paikallisen ompelijan puhelinnumero.

 photo DSCN6864.jpg

Suuren maailman idea kauneudenhoidosta tuntuu olevan vuosi vuodelta kemikaali- ja muovipitoisempi. Minä luotan edelleen ulkoiluun, uneen, laadukkaaseen ruokaan ja puhdistus- ja kosteutustuotteisiin joissa on kaikki tarpeellinen muttei mitään ylimääräistä. Nämä kotona purkitetut huulirasvat sisältävät Soap Kitchenin huulirasvapohjaa ja sitruunanmakua. Puutarhatöiden hiljennyttyä on myös hyvä aika täydentää kodin saippua- ja palashampoovarastot.

 photo DSCN6865.jpg

Hyvää Kekriä ja onnellista uutta vuotta!

posted under , , , , |

3 kommenttia:

Keskeneräinen kirjoitti...

Hyviä linkkejä taas, kiitos! Hyvää kekriä!

loves2spin kirjoitti...

Such beautiful items!

Saara R kirjoitti...

Keskeneräinen: Kiva että tykkäsit! :)
loves2spin: Thank you! I've had a few pleasant evenings at home.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments