Unelmat ja todellisuus Kuun pimeällä puolella

1. Unelma: Kirjoitan koko päivän kurssiesseetä jota varten olen tietysti lukenut ylimääräisiäkin artikkeleita. Esseessä demonstroin syvällistä ymmärrystäni itseisarvon käsitteen problematiikasta ympäristöetiikassa. Maustan koko keitoksen avaruusaiheisilla esimerkeillä.
Todellisuus: Siivoan ja myrkytän koko päivän (klo 21.30 asti illalla) kuivatavarakaappia sillä Puoliso bongasi sieltä jauhokuoriaisen. Operaatioon kului huomattava annos Raidia ja se jätti jälkeensä vahvan epäilyksen siitä että tuholaisilla on tukikohta kaapiston rakenteissa. Tuuletin vimmatusti ja yritin olla ajattelematta raidin vaikutuksia muutenkin viallisiin keuhkoihini. Nyt minulla on kaksi päivää aikaa lukea sekä pakolliset että ylimääräiset artikkelit, löytää jostakin pari hyvää ideaa ja kirjoittaa essee. Viikon toisesta deadlinesta selvisin jo muutaman tunnin hammastenkiristyksellä.


      2.Unelma: Edelliseen liittyen, muistan miten kesän lopussa unelmoin siitä että kipeästi kaivattua keittiöremonttia päästäisiin tekemään meillä jo syksyn puolella. 
Todellisuus: Jo reilu viikko sitten elämä oli edennyt siihen malliin että kerroin Puolisolle tulevani mielelläni nykyisen keittiön kanssa toimeen keväälle ja että keittiöremontti on jotakuinkin viimeinen asia maailmassa jota kaipaan nykyisten rytäköiden jatkoksi.

      3.Unelma: Pari kuukautta sitten löysin netistä kivan pienen mustan laukun. Jätin sen ostamatta sillä perusteella että minulla on jo uudehko ja todella kiva vihreä pieni laukku. 
Todellisuus: Sain väskyni, sillä hautajaiset ovat yksi tilaisuus johon vihreä pieni laukku ei kerta kaikkiaan sovi.

        4.Unelma:  Jos vain teen parhaani, totuus tulee esiin ja maailma paranee. 
     Todellisuus: Ihan vapaasti saan parhaani tehdä, mutta sillä ei aina pitkälle pötkitä.

     5.Unelma: Kun omenavyöryn kanssa aletaan olla voiton puolella ja uutisia on luettu, tulee mieleen että olisi kiva käydä tänä vuonna poimimassa itse omat puolukkansa.
     Todellisuus: Vettä sataa, Puoliso on flunssainen, vapaa-aika on muutenkin peruttu emmekä tiedä lähiseuduilta yhtään varmaa puolukkapaikkaa.


                                                                                                                

posted under , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments