Jos mulla olis isot...

Joskus mietin ihan tosissani, mitä ihmettä tiettyjen firmojen markkinoinnista vastaavien päässä liikkuu.


Kävin rintsikkaostoksilla. Minunkin on helppo löytää sopivaa ja mukavaa, sillä olen mitoiltani varsin tavanomainen. Eli hieman pienenpuoleinen verrattuna eräisiin muihin mittoihini.

Ei sillä että minulla olisi kompleksinpoikasia tai mitään, mutta miksi ihmeessä Triumph on nähnyt hyväksi ideaksi kiinnittää rintsikoihin havainnollisella kuvalla varustettuja lappusia joissa mainostetaan että mallia on saatavilla ”up to big cups”. Eikä siis vain niihin DD-kokoisiin, vaan kaikkeen mitä hyllystä löytyy. Pienten kokonumeroiden tangolla viesti siis kuuluu ”jos sulla olis isommat, voisit edelleen ostaa tätä tuttua mallia!”. Jos mulla olisi isommat, juu, vaan kun ei ole eikä tule. Valitsenpa siis kuitenkin tämän oman kokoni. Yksi nainen kun on yhtä vaatekokoa, eikä tätä kokoa yleensä valita itse. Joten olisikohan laajaa kokovalikoimaa hienotunteista mainostaa jotenkin muuten kuin niittailemalla rintsikoihin tällaisia kettumaisia pikku tiedotteita?


Vai voisiko taktiikkaa hyödyntää myös miehille suunnatussa markkinoinnissa? Silloin tavallisessa kondomipaketissa voisi olla tarra jossa lukisi ”Saatavilla myös tilavassa XXL-koossa!” Ihan vaan yleisesti tiedoksi, vaikka sinä, hyvä herra, olet ikuinen medium.

posted under |

5 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Se merkintä laitetaan malleihin joita valmistetaan isompina kuppeina, mutta vielä ympärysmitaltaan maltillisina. Naisen rasvakudos lisääntyessä turvottaa myös rintoja, joten yleensä suuremmissa kupeissa ympärysmitta saattaa olla hysteerinen. Probleemi mihin törmäsin jälkikasvun synnyttyä ja näitä kivoja "up to big cups" ei ole liikaa. Nyt tietysti ilkamoin likkojen kutistuttua normikokoon sillä elämä ei ole rajoittunut pariin hassuun merkkiin ynnä Tallinnan tarjontaan.

Saara R kirjoitti...

Tämähän se ajatus selvästi on, mutta miksi merkintää ei voi olla vain niissä kokonumeroissa joita asia koskee?

Sen minäkin olen huomannut, että männävuosina isojen kuppikokojen rintsikat olivat järjestään perunasäkki-tyyliä. Nykyään valikoima näyttää jo kivemmalta. Hyvä niin!

WeirdRockStar kirjoitti...

Koska monet ovat malliuskollisia. Jos tietää että tietynmallisissa henkseleissä riittää kokoja, kiva niin. Ennen muinoin ainakin lätkäistiin tehtaissa kaikkiin jonkun mallisiin liiveihin se sama lätkä jotta isotissisten elämä tehtäisiin vähäsen helpommaksi. Tietty snadimpien kuppien omistajaa ei tämä tieto lämmitä pätkän vertaa, mutta rekeillä se lätyt helpottavat etsinnöissä näitä vähemmän onnekkaita etsiskelijöitä.

Keskeneräinen kirjoitti...

Kai tämä merkintä on tarkoitettu niille, jotka vasta harkitsevat normista poikkeavien rintojensa korjaamista terveeseen 75F-kokoon.

Saara R kirjoitti...

Weirdis: Palvele yksiä, ärsytä toisia. Hm...

Keskeneräinen: Kävi mielessä minullakin. Joskus myönteisen kehonkuvan viljeleminen on kyisen pellon kyntämistä...

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments