Hyvät herrat

Koska Filosofian puutarha kannattaa vankkumattomasti tasa-arvoa, esitän tämän Braless in Brazil:in kuvitetun ohjeistuksen, jonka avulla miehet voivat esiintyä siveästi ja välttää naisten (ja homojen) epäasiallisen tuijottelun, lähentelyt ja muut kiusalliset tilanteet sekä ylläpitää yleistä korkeaa moraalia.

Lisäisin vielä, että miesten kannattaa välttää hymyilemistä ja ystävälliseltä näyttämistä sekä kohteliasta käytöstä. Sellainen on selkeän kutsuvaa. Tosin myös vaarallinen luolamiesolemus voi olla joidenkin naisten mielestä seksikäs. Parasta on pyrkiä imitoimaan järven pohjassa talvehtivia ruutanoita.

Muistattehan myös, että koska naisten mielistä ei ota millään selvää kun taas  median mieskuva on suoraviivainen ja kapea, jokaisen miehen ikään, kokoon ja tyyliin katsomatta on syytä noudattaa ohjeistusta. 

Tai sitten se uhrien syyllistäminen voitaisiin vihdoin lopettaa ja siirtyä puhumaan riskien vähentämisen sijaan uhkien vähentämisestä. Näin vaihteeksi.
ps. Google Reader lakkaa toimimasta heinäkuun 1. päivänä, joten muistakaa siirtyä seuraamaan suosikkiblogejanne toisaalle ajoissa!

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments