Ostoksilla Raspberry Rabbitsilla

"Voi miten saisin tuon bloggaajan kirjoittamaan jotakin kivaa yrityksestäni?" En tiedä, onko kukaan oikeasti miettinyt tuollaisia. Jos kuitenkin olisi, niin siihenkin on olemassa ainakin yksi hyvä konsti: Jos sinulla on pk-yritys, hyvä tuote ja  tarjoat satunnaiselle asiakkaalle todella erinomaista palvelua, mahdollisuutesi ovat ihan hyvät jos se satunnainen asiakas satun olemaan minä. Tämän ymmärsin käytyäni Raspberry Rabbits- nettikaupassa kirjontalankaostoksilla. Tämä pieni soma nettipuoti myy tarvikkeita erityisesti huopakirjontaan, mutta valikoimasta löytyy myös kaikenlaista pientä kivaa ja hienostunutta muillekin käsinompelijoille. 

Palvelu oli siis huippuluokkaa. Tilaukseni lähti postiin joutuisasti, ja posti kulki Amerikan-maalta Virkkalaan ja postilaatikkooni noin viikossa.

 photo DSCN2873.jpg

Valdanin kolmesäikeistä lankaa on saatavilla yksittäisinä pikku kerinä, lisäksi myytävänä on pari erilaista valmista lajitelmaa. Pehmeitä, luonnonläheisiä sävyjä on iso valikoima, ja valikoimaan kuuluu myös monivärisiä lankoja. Tämä lajitelma sopi erinomaisesti tämänkertaisiin suunnitelmiini...

 photo DSCN2876.jpg

Lankojen mukana tuli kirjontamalli hienoon jänörikkaaseen tauluun. Lisäksi paketista löytyi yllärinä suklaata ja käyttökelpoisen kokoinen näytepala villahuopaa.

 photo DSCN2878.jpg

Saapa nähdä, innostunko vielä huovalla leikkimisestäkin. Ovat nuo Raspberry Rabbitsilta löytyvät mallit kyllä aikasen kivoja... Näiden lankojen käyttökohde minulla on kuitenkin jo tiedossa, ja päätynee aikanaan tänne näytillekin. 

posted under , |

3 kommenttia:

Mama Elf kirjoitti...

Ihana pupu malli! Nyt jännään mihin nuo kauniin sävyiset langat kaytätkään...

Saara kirjoitti...

On! Sillekin voi vielä löytyä käyttöä.

loves2spin kirjoitti...

Lucky! ;)

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments