Vihdoin täällä

Kevät on vihdoin täällä!

Kukkaset puskevat esiin maasta, ja tänään näin ensimmäisen nokkosperhosen. Se kertoi että kevät on tullut ja omenapuiden leikkuuaika on ohi.

 photo DSCN2651.jpg

Tärkeä kevään merkki on myös se kun pääsee ripustamaan pyykin ulos kuivumaan. Mekkopyykkiä onkin riittänyt, niin kuin aina kiireisten aikojen koitettua...

 photo DSCN2665.jpg

Sillä saatiinhan me leikattua kaikki puut tänäkin vuonna, viikon hirmuisessa rutistuksessa.

 photo DSCN2657.jpg

We are an effective team, niin kuin Oblivionissa sanottaisiin. Ehdimmepä Lohjalle katsomaan senkin erään rankan leikkuupäivän päätteeksi. Taas tuli todistetuksi, että elokuvakriitikot eivät ymmärrä scifin päälle ollenkaan- tämäkin loistopätkä oli saanut huonot arvostelut. Emme keksineet, miksi.

 photo DSCN2642.jpg

Koska puutarhan kiiretaso oli noussut rasittavan puolelle, nostin työmoraalia muistuttamalla, miksi me tätä kaikkea teemme. Oman tarhan omenoista leivottu piiras on kuvattu ennen paistamista, koska kaukonäköisesti arvasin ettei se ehkä säilyisi paistamisen jälkeen kuvauksellisena montaakaan hetkeä. Oikeassa olin.

 photo DSCN2639.jpg

Moraalia nostatti myös paikalle ilmaantunut työnjohtaja-katti. Pitkän talven jälkeen oli taas hauska tavata.

 photo DSCN2674.jpg

Jos joskus olisi sadepäiviä tai jotain, niin minun pitäisi ommella pari uutta keittiöessua. Leikkaamaan ne jo onneksi ehdin. Varastossa olleet kankaatkin näyttivät keväisiltä.

 photo DSCN2645.jpg

Tästä postauksesta saattaisi nyt tulla sellainen kuva, että kevät täällä Pientilalla on rankkaa aikaa. Kaikkein rankinta on kuitenkin tietysti Koksulla. Satuimme paikalle kameran kanssa kun jänörukka oli nukahtanut vessalaatikkoonsa. Älkää antako avonaisten silmien ja tarkan korvan hämätä- tämä pupu on tukevasti unten mailla.

 photo DSCN2601.jpg

posted under , , , , |

8 kommenttia:

Keskeneräinen kirjoitti...

Tuo pupujen nukkuminen on kyllä metkaa. Joskus olen seurannut, kuinka pupulla korvat nukahtaa. Ja lopullisen pupun nukkumisen kriteeri on minusta nenä; jos nenä nukkuu, pupu nukkuu, vaikka kuinka olisi silmät auki.

Saara kirjoitti...

Jep, nenä sen paljastaa. :D

Jos on oikein hyvä tuuri, voi joskus nähdä silmienkin painuvan hetkeksi kiinni.

Keskeneräinen kirjoitti...

Satumainen mekkorivi jäi kiehtomaan mieltäni. Oletko ehkä kertonut mekoista jossain aikaisemmassa postauksessa tai voisitko kertoa niistä joskus tulevaisuudessa?

Saara kirjoitti...

Olen kirjoittanut useammankin postauksen! :)

Kas tässä: http://www.filosofianpuutarha.blogspot.fi/2011/03/paremman-maailman-vaatteet.html

Ja tässä:http://www.filosofianpuutarha.blogspot.fi/2011/10/kudon-vahvaa-unelmaa.html

Ja tästä alkaa kokonainen teemaviikko: http://www.filosofianpuutarha.blogspot.fi/2011/10/erottuva-yksinkertaisuus-teemaviikko.html

Keskeneräinen kirjoitti...

Taas sain ajattelemisen aihetta. Rupean jakamaan näitä linkkejä ihmisille, jotka kysyvät, miksi mulla on aina samanlaiset housut ja sama villatakki. Tai miksen meikkaa ja käytä koruja. En ollut tiennytkään, että se on filosofia ja elämäntapa nupullaan! Kiitos!

Saara kirjoitti...

Mukava kuulla! Ihan hyvin arjen "pieniin" asioihin voi suhtautua syvällisesti. Eivätkä ne aina niin pieniä ole...taas tänään oli uutisissa siitä miten bangladeshilaisessa vaatetehtaassa oli romahtanut katto ja useita ihmisiä oli kuollut tehtaan johdon pakotettua ihmiset töihin vaikka rakennuksessa oli havaittu vaurioita. Siinäkin tehtaassa tehtiin vaatteita mm. Suomessakin toimivalle Mangolle.

Ja tavallinen länsimainen ihminen ei voi muka muuta kuin kannattaa tuota menoa?

loves2spin kirjoitti...

It looks as if Spring if finally there?

Saara kirjoitti...

Yes, finally. Today a butterfly told me that it's almost summer already. :)

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments