Rasittei ja probleemei

Tänään olen taas käyttänyt paljon aikaa tietokoneen kanssa tappelemiseen. Teitä, Rakkaat Lukijat, tämä koskee siltä osin että sähköpostini temppuilee pahemman kerran. Jottei elämäni olisi liian helppoa, myös tietoturvaohjelmistoni päätti heittäytyä tarvitsevaksi juuri nyt, kiireisen viikon aluksi. Ää.

Joku, ennen kuin kalabaliikki alkoi, ehdin kyllä lukea sähköpostisi vaan en väsäämään vastausta ennen kuin postilaatikkoni meni sekaisin. Ideasi ehti mietintämyssyyn, mutta jos haluat jutella sähköpostitse, laita uutta viestiä tulemaan. Muillekin tiedoksi, että jos vastailen hitaasti tai vastauksia ei tule ollenkaan, se johtuu näistä teknisistä ongelmista. Olkaa siis kärsivällisiä ja laittakaa uutta viestiä tulemaan jos siltä tuntuu.

Ei mulla muuta tänään, paitsi että käykääpä lukemassa Marja Leenan hauska ja ajatuksia herättävä postaus siitä millainen hyvän päättäjän tulee olla.

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments