Arjen keskellä ihmeitä kaikenlaisia, kauniita ja kummallisia

Pihabongaus tosiaan pidettiin viime viikonloppuna. Puoliso innostui päivystämään lintusia kameran kanssa.
Laskennan aikana lintulaudallemme ennättivät kuin tilauksesta urpiaiset, ensimmäistä kertaa koko talvena. Bongauksen jälkeen niitä on näkynyt muutaman kerran viikossa.

Photobucket


Vihervarpuset ovat olleet satunnaisvieraita jo pidempään. On hiukan kummallista, miten samanlainen ilme urpiaisella ja vihervarpusella on näissä kuvissa.

Photobucket

Talven hiljaiset hetket ovat taas kuluneet käsitöitä tehden. Sain heti vuoden aluksi valmiiksi ruusuisen pyyheliinapeitteeni.

Photobucket

Huomasin, että siitä onkin aikaa kun olen kuvannut Ikuisuusristipistoa. Edistyksen puutteesta se ei kyllä johdu. Työ on edennyt viimeistelyvaiheeseen. Yksityiskohtien kanssa näpertämisessä on vielä paljon työtä, mutta kyllä tämä taitaa jonakin päivänä valmiiksi tulla. Ihmeellistä tämäkin...

Photobucket

Pikkutarkat ristipistot eivät ole erityistä luovuutta vaativien käsitöiden maineessa. Karttaa on seurattava pilkuntarkasti jos tahtoo saada aikaan kuvia eikä "pikselimössöä". Silti pienelle personoinnille on aina tilaa. Tässä työssä päädyin kääntämään kaavoihin kuuluvat englanninkieliset sanat suomeksi. On tämä hauskempi näin. Yksi toinenkin idea on vielä mielessä, mutta siitä sitten myöhemmin.

Photobucket

Lähipiirissä ilmeni tarvetta viidelle sievälle kauppakassille. Tässä ovat ensimmäiset kolme. Tämä on kyllä todella kiva tapa käyttää jämäkankaita!

Photobucket

Kola on esiintynyt täällä jo edestä ja takaa. Nyt vielä sisältä! Eläinlääkärin ottamassa röntgenkuvassa masu on huolestuttavan tyhjä, mutta muuten tämä on kyllä söpöimpiä näkemiäni röntgenkuvia... Kuvasta oli tietysti myös hyötyä kun Kokis säästyi turhalta ummetuslääkitykseltä. Antibiootti-ananasmehukuurin avulla toipuminen mysteerisairaudesta on päässyt hyvään vauhtiin.

Photobucket

Sillä välin kun täällä harrastettiin eläinlääkintää, Puoliso piipahti luentomatkalla Saudeissa. Tuliaisiksi sain muutaman kauniin huivin sekä kuvatodisteet siihen että vuoden kameleonttipalkinto menee tänä vuonna isännälle. Pakkohan se on myöntää ettei maalaismekosta hevitytöksi muuntautuminen ole mitään tämän rinnalla...

IMG_0513

2 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

MAKEE SAUDIKUVA! :-D

Kolalle paljon voimia toipumiseen mysteerikakkiaisesta!

Saara kirjoitti...

Jep! Isännän parta oli kotiintullessa taas yhtä komea kuin ennenkin ja rusketuskin oli kadonnut lentomatkan aikana, joten ihmeellinen muodonmuutos on kyseessä 8)

Kola kiittää lämpimistä ajatuksista, ja onkin tänään jo melkein entisellään.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments