Kysy mitä vain 2012

Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa, ja taas on teidän vuoronne kysyä mitä vain! Pienet ja suuret kysymykset, kevyet ja raskaat, arkiset ja ihmeelliset, kaikki ovat tervetulleita ja yritän vastata niihin parhaani mukaan.

Aikaisempien vuosien tapaan kysymyksiä voi laittaa tulemaan kommenttilaatikkoon tai sähköpostiin, ja aikaa on ensi sunnuntaihin eli 16.12 asti. 

posted under |

2 kommenttia:

Alisti Kapit kirjoitti...

Mistä tietää olevansa onnellinen?

Rulla kirjoitti...

Tuohon onnellisuuteen jatkokysymyksenä: missä kulkee onnellisuuden ja itsepetoksen raja? Missä vaiheessa oma onnellisuus on voidaan tulkita (vai voidaanko) empatiarajoitteisuudeksi muita kohtaan?

Tuossa taannoin maailman vanhin nainen sanoi, että hänen pitkäikäisyytensä salaisuus on ollut roskaruuan välttäminen ja vain omista asioista huolehtiminen. Onko meillä oikeus tavoitella omaa onnellisuutta ja hyvinvointia sen kautta, että emme välitä muiden ihmisten asioista kärjistetysti lainkaan ja muutumme maailman asioiden ja toisten ihmisten ongelmien edessä passiiviseksi?

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments