Kaikkein paras joulu

Minä en tarvitse tänäkään jouluna alkoholia.

Tarvitsetko sinä?

posted under , , |

5 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Saa nähdä. Pomo lahjoitti hyvän punkun, voi olla että Tarvitsen sen :) mutta eipähän tartte mennä Alkoon.

eetu kirjoitti...

Juu..punkkua, glögiä, portterin tai stoutin tai kaksi ja jälkiruokaviiniäkin ehkä. Onneksi tulee harvemmin tapeltua. Eikä niitä lapsiakaan ole, joita mahdolliset äänessä tapahtuvat muutokset häiritsisivät. :)

Saara kirjoitti...

Mulla on tietysti helppoa, kun jääkaappiin tekee mieli varastoida vain Angry Birds-possujuomaa. :D
Punaviiniglögistäkään en tykkää, alkoholiton maistuu paremmalta.

Lähinnä tällaisia kai tarvitsee miettiä isommissa kokoontumisissa joihin voi lasten lisäksi osallistua alkoholiongelmaisia.

eetu kirjoitti...

Siitähän on joskus ollutkin puhetta, että isommissa kokoontumisissa harvemmin muistetaan alkoholittomia vaihtoehtoja tai alkoholitonta juovia pidetään jotenkin outoina. (Edellisestä luettelostani huolimatta en ole tuputtamassa alkoholia kenellekään enkä vierasta itsekään alkoholittomia vaihtoehtoja)

Mutta se mikä tuonkin "parhaan joulun" toiveen viestinä on, on tietysti kiinnittää huomiota liian monen lapsen elämän todellisuuteen, eli alkoholinhuuruisiin perheriitoihin. niitä on kyllä varmaankin paljon.

Saara kirjoitti...

Niinpä, vaikka kun tässä vanhaksi elää, tulee kyllä mieleen että moni aikuisten keskenkin vietetty joulu voisi olla parempi vähän vähemmällä läträyksellä. Tämä on taas niitä "jokainen ei kyllä tiedä itse parhaiten, mutta pitäisi kyllä"-asioita.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments