Meikitön päivä: katso kuva!

Hyvään pyrkivä ihminen tarvitsee rohkeutta monessakin tilanteessa. Mutta silloin on maailma hulluksi mennyt, jos suihkunraikkaan naamansa näyttäminen julkisesti ja ilman pidempiä selittelyitä on teko johon sitä tarvitaan.

Tein muotibloggaajat ja luikahdin Helsingin-retkellä vaatekaupan sovituskoppiin nappaamaan kuvatodisteen meikittömästä päivästäni. Minähän en ole mikään valokuvausihme, kopin valaistus oli aika karmea ja kamerakin vähän hankala. Kun kaikesta voi syyttää kuvausolosuhteita, naamalle ei jäänyt paljon suorituspaineita. Tämännäköisenä siis Helsingissä seikkailin, enkä edes aiheuttanut yleistä paniikkia. Menestyksestä huumaantuneena päätin tosiaankin olevani riittävän sievä uskaltautuakseni meikittömänä maailmalle vastaisuudessakin, aina kun vaan mieli tekee.

Photobucket


Sitten sain Inanalta tällaisen tunnustuksen. Kiitos, Inana! Tämä ilahdutti! Eteenpäin en palkintoa taaskaan laita, kun se ei tapoihini kuulu.

5 kommenttia:

Aikatherine kirjoitti...

vaikka minulla on kosmetologin koulutus, en laita meikkiä kuin juhliin ja ihan siks kun niis kuvataan . tänäänkin kävin keskussa ja pyörin monessa kaupassa kun hain lapsenlapseni koulusta ja käytiin me syömässäkin. sain hyvää ja palvelua joka paikasta, minusta hymy kasvoillani on kaunein meikki. juttelin bussissakin koko matkan vilkkaasti tuikituntemattonman kanssa, en meikistä vaan vanhanajan rakennuksista, hesan vanhat talot on ihania, ne jotka ei oo elementtitaloja. en meikkaa huomenna ehkä lauantaina hyvin vähän kun olen apuemäntänä pihliksen 50v julissa. voi olla että en silkloinkaan tärkeintä on olla siisti ja iloinen. lopetin meikkaamisen jo 50v ihoni on parantunut sen jälkeen hoidan sitä vain puhdistamalla ja manteliöljyllä, kuorin sokerilla käytän luomua

Inana kirjoitti...

Hieno kuvahan tuo on! Minä vietin vaihteeksi meikillisen päivän, että olis jotain vaihtelua.

Saara kirjoitti...

Aikatherine: Hymy on tosiaan kaunein meikki.
Minullakin loppuviikko menee meikittä. Sadonkorjuuhommiin meikkaaminen olisikin aika outoa... :D

Inana: Kiitos! Ehkä kuvan ottaminen vain oli sellaista säheltämistä, että jäin vähän tyytymättömäksi.

Zepa kirjoitti...

Kuva on hieno ja olet nätti tavallinen nainen :-)

Mie kyllä meikkaan, joka pivä paitsi jos olen ihan kotikulmilla vaan. Voi mennä kauppaan ilman meikkiä. Mutta the point, että meikkaaminen on musta vaan niin kivaa että ei sitä voi välttääkään! Se on ainoa "kuvataiteellinen" toiminta mitä mulla enää on. Luovaa toimintaa on muutakin (kuten kirjoittaminen jne.) mutta naaman loihtiminen toiseksi korvaa muuta puuttuvaa väreillä leikkimistä.

Saara kirjoitti...

Kiitos, Zepa. :) Meikkaaminen on myös kivaa ja luovaa leikkiä, siksi minäkään en ole sitä kokonaan malttanut luopua. Arjen värikkyyskin on tärkeää...kunpa vain mielessä pysyisi tämä myönteinen ajattelutapa!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments