Pilkkuja!

Tänä syksynä olen inspiroitunut pilkuista. Tiedän myös, miksi. Kaikki taisi alkaa kun anoppi tuli meille kyläilemään. Lähdimme katsastamaan paikallisia marjastusmaastoja. Tällä kertaa metsästä ei löytynyt lampaita vaan kaksi kaunista pilkkulehmää.

  Photobucket

Seurallisiakin lehmät olivat. Meillä oli aikaa vaihtaa niiden kanssa kuulumisia, sillä suurta saalista metsästä ei tällä kertaa löytynyt. Vain muutama pakasterasiallinen ihania villivadelmia...

Photobucket

Kotona keksin, että syksyksi pitäisi saada vähän tukevampi kassi. Mielellään sellainen jossa on pilkkuja. Varastosta löytyi kaikki tarvittava: pilkkukangasta, mekonteosta yli jäänyttä kangasta, pitsinauhaa, kangasjojoja ja Puolison vanha paita.

Photobucket

Paidasta syntyi kassiin vuori ja tasku.

IMG_1739

Kaikkein kauneimmat pilkut löytyvät kuitenkin uudelta perheenjäseneltämme, Kola-kanilta. Kola on kymmenen viikkoa nuori kaninpoika ja huipputyyppi. Ja taas näemme, miten blogitodellisuus on kaukana Reaalimaailmasta. Samalla kun parit edeltävät postaukset ovat menneet kiukutteluksi, olen oikeassa elämässä ollut ihastuksesta ja söpöysyliannostuksesta soikeana.

Photobucket

Lapset tarvitsevat virikkeitä. Iloksemme huomasimme eläinkaupassa, että nykyään ostolelut eivät ole koirien ja kissojen etuoikeus vaan teollisuus on löytänyt myös kanien tarpeet. Tämän innovatiivisen porkkanapuun avulla pieni pupu oppii monia lajilleen tarpeellisia taitoja kuten repimistä, kiskomista ja tuhoamista.

Photobucket

Ei sillä etteivätkö nykypuput arvostaisi perinteisempiäkin viihdykkeitä. Tässä Kola rakentaa matosta luolaa pikku päikkäreitä varten.

Photobucketposted under , , , |

6 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

Oh, your new bunny!!! How darling! I like the bag you made. :) Cows? Where did you see those?

Marja Leena kirjoitti...

Onpa teillä ihana ja kaunis pupu, onnea!! Kassi näyttää kauniilta ja monikäyttöiseltä, kyllä käsityötaidoista on todella iloa ja hyötyä!

Zepa kirjoitti...

Onneksi olkoon! Ihana uusi perheenjäsen.

Saara kirjoitti...

loves2spin: He is a darling!
The cows were in the same forest where we found sheep last year. We went there to hunt some mushrooms and berries. Didn't find much though, but the cows were worth the trip. :)

Marja Leena: Kiitos! Kassikin onnistui hyvin, taidan testata sen kestävyyttä ensimmäiseksi kirjastoreissulla.

Zepa: Kiitos sinullekin. On se söpö!

eetu kirjoitti...

Söpö pupunen, onneksi olkoon! :)

Saara kirjoitti...

Kiitos, kiitos! :)

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments