Toivo teemaviikkoa!

Kuten vakkarilukijat tietävätkin, ja uudemmat huomaavat helposti sivupalkin tagilistaa selaamalla, aina välillä täällä vietetään teemaviikkoja milloin mistäkin aiheesta. Olin jo alkanut vähän pohdiskella, mistä alkaisin pystytellä seuraavaa, kun mieleeni tuli että voisinkin koittaa olla interaktiivinen ja lukijaystävällinen ja kysäistä, mistä aiheesta te toivoisitte omaa teemaviikkoa.


Toiveet ja ideat pääsevät korvani taakse tavalliseen tapaan kommenttilaatikon tai sähköpostin kautta.

posted under |

4 kommenttia:

Marja Leena kirjoitti...

Kun kerran saa ehdottaa, niin minua kiinnostaa aina nuo sinun filosofiset pohdiskelusi, jotka niin hienosti osaat linkittää arjen tilanteisiin. Naisasia.Ihmissuhteet. Syntymä ja kuolema ja kaikki siinä välissä.Tänään Utöyan vuosipäivänä koskettaa erityisesti ihmisen hyvyys. Pahuudesta on kuultu tarpeeksi.

Inana kirjoitti...

Naisasia kiinnostaa minuakin aina. Voisi olla myös hauskaa lukea Jotain Aivan Muuta: tarkoitan tällä jotain sellaista, johon lukija tai ehkä kirjoittajakaan ei tavallisesti törmää. Esimerkiksi tietoiskuja tai esitelmiä täysin oman mukavuusalueen ulkopuolelta, kummallisista, satunnaisista aiheista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Myös eläinaiheet kiinnostavat. Itse on tullut paljon pohdittua kotieläinten pidon eettisyyttä, kun koira saapui taloon. Täytyy nyt vielä tässä kiittää hienosta blogista ja hyvästä keskustelusta. Yleensä tulee kommentoitua vain silloin, kun on eri mieltä jostain asiasta ja sitten unohtuu kokonaan kiittää silloin, kun osut naulan kantaan :)

Saara kirjoitti...

Mielenkiintoisia ehdotuksia, kiitos teille kaikille! :) Jos ideoita vielä on, saa toki laittaa vieläkin tulemaan.

Rulla, minulla onkin varastossa jo yksi postausluonnos eläinten pidon eettisyydestä, mutta olen sitä varten vähän odotellut aihetta sivuavan tieteellisen artikkelini etenemistä refereemyllyssä. Ja kiitos kiitoksista. :) Kun ajattelee paljon, huteja ei voi välttää, mutta onneksi myös välillä onnistumisia.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments