Muodonmuutoksia

Viime aikoina täällä on todistettu monenlaisia muodonmuutoksia.
Pyrystä tuli edesmennyt kani ja se ryhtyi puskemaan pikkujasmiketta. Puutarhakirjan mukaan tämä pieni pensas tekee valkoisia kukkia joissa on ahomansikan tuoksu.
Photobucket


Ankaran aherruksen jälkeen huomasin, että kasvimaastakin saa jo otettua valokuvan jossa se näyttää kasvimaalta eikä vuohenputkipellolta. Vain yksi nurkka on vielä kunnostamatta.
Photobucket


Harsojen alla kasvaa kaikkea hyvää. Lehtikaali on lähtenyt kasvamaan oikein komeasti.
PhotobucketEnsimmäiset uuden sadon lehtikaalit muuttuivat nopeasti piiraaksi. Salaatissa on lehtisalaattia, retiisejä, punajuuren lehtiä ja vihannesportulaukkaa. Vaikka maanviljelyksessä on ollut tänäkin vuonna haasteensa, se on tuntunut jo parin viikon ajan hyvin kannattavalta.
Photobucket


Raadannan ohella täytyy välillä pysähtyä nuuhkimaan perinneruusujen tuoksua.
Photobucket


Vaikka hyötykasvien viljelyssä on paljon työtä, täytyy muistaa hiukan viljellä myös kauniita kasveja.
Photobucket


Puutarhapenkki odottaa väsyneitä viljelijöitä. Kun opin tekemään itse huopia, vanhat fleecehuovat hylättiin odottamaan kierrätystä. Huomasin, että kun vanhan huovan taitteli sopivasti ja sen päällysti vanhasta verhosta saadulla kankaalla, se muuttui mainioksi puutarhapenkin pehmusteeksi. Koska verhokangasta jäi vielä, tein tyynynkin. Tyynyn koristeluun käyttämäni napitkin ovat kierrätettyjä, joten uutta tässä setissä oli vain tyynyn täytevanu.
Photobucket


Kaikkien näiden muodonmuutosten keskellä on rauhoittavaa ajatella, että jotkut asiat pysyvät. Tässä on 28. omenapuumme, lajikkeeltaan punainen åkerö. Vaikka vanhat omenapuumme näyttävät siltä että ne eivät ehkä elä ikuisesti, omenapuumetsä säilyy.
Photobucketposted under , , , |

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siunatkoon! Kerään asennetta ja päätän että tämäkin oli lohduttava postaus :-)

Saara kirjoitti...

Hihihihi! Huomasithan kuitenkin tuon kasvimaan takana leviävän läpitunkemattoman vihreän seinän?

loves2spin kirjoitti...

Lovely! Did you make the pillow and cushion in the picture? Soooo pretty! What is the lovely dish of food? And the last picture, is that a new fruit tree?

Saara kirjoitti...

Yes I did! It's the project I told you about, all recycled materials except the filling of the pillow. I'm quite happy of how it turned out.
My lunch in the picture is kale pie with a side of salad. Most veggies are from our garden.
Yes, the last picture is our apple tree #28. :D

loves2spin kirjoitti...

Oh my! Now I hope you will share your recipe for kale pie!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments