Ötökkähotellin avajaiset

Omenapuut ovat kukassa taas.


Photobucket


Puutarha alkaa muistuttaa viidakkoa jossa voi tapahtua mitä vain. Ja aina kaikenlaista tapahtuukin. Isoja kekkereitä emme tänä keväänä saaneet pystyyn, mutta päätimme sen sijaan viettää ötökkähotellin avajaisia.


Photobucket


Posti oli tuonut ötökkähotellin kotiovelle asti. Nyt kylään saapui Puolison isä iskuporakoneineen. Puoliso avusti hotellin kiinnityksessä, minä keskityin dokumentointiin ja juomatarjoilusta huolehtimiseen. Oli nimittäin kuuma!


Photobucket


Pian ötökkähotelli oli jo kiinni kanalan seinässä ja valmiina vieraita varten.


Photobucket


Hotellin avajaisissa tarjoiltiin kriikunankukista inspiraationsa saanutta kakkua, joka oli kaunis sekä päältä että sisältä. Täytteeksi olin laittanut raparperi-mansikkahilloketta ja vaniljakiisseliä.


IMG_0566


Löysimme myös kuokkavieraan. Olen oppinut että kissan omistaminen on kaupunkilainen juttu. Täällä maalla voi olla kissoja, vaikkei omistaisi yhtäkään.


Photobucket


Tämä kuokkavieras käyttäytyi onneksi siivosti, ja arvosti saamaansa tarjoilua.  Avajaiset olivat siis varsin onnistuneet!


Photobucket


Meillä ihmisillä on lähiaikoina luvassa vielä vähän toisenlaista kuokkimista. Unelmoin kuitenkin laatuajasta aurinkovarjon alla raparperijuoman ja Ikuisuusristipiston seurassa. Ikuisuusristipisto oli mukanani viimeksi sairaalassa, jonka jälkeen se oli taas tauolla kunnes pari päivää sitten tartuin siihen jälleen. Huomaatteko, se edistyy kyllä...

Photobucket

posted under , , , |

9 kommenttia:

Aikatherine kirjoitti...

upea ristipistotyö tulossa...minä olen ehtinyt vain virkata barbeille vaatteita..ja mökillä oli samat tunnelmat...eikös ole ihanaa kun on kesä? Tuo itikkahotelli??? Onko se ansa? Kun mun lapsenlapset on hyvin allergisia hyttysille amppareille ja paarmoille, auttaako tuo pääsemään niistä edes vähemmälle???

Elma Ilona kirjoitti...

Oi minä rakastan omenapuita! Ja kakkukin on kuin unelma, niin kaunis ja keväinen ja auringonkeltainen... njam!

Zepa kirjoitti...

Xqsmii, mikä ON ötökkähotelli?? KVG ei auttanut!

Saara kirjoitti...

Kiitos, Aikatherine ja Elma Ilona.

Ristipistotyöstä tulee hieno, joskaan valmistumisvuotta en vieläkään uskalla arvailla.

Ötökkähotelli ei ole mikään ansa, vaan koti- ja suojapaikka puutarhan hyödyllisille ötököille kuten leppäkertuille, villimehiläisille ja perhosille. Hyttyjen ja paarmojen ei siellä pitäisi viihtyä, mutta toivon että hyötyötököiden määrä lähtee tästä nousemaan päin.

Lisätietoa tämän linkin takana:
http://www.esbau.fi/hyonteishotelli1.html

Jossakin vaiheessa lopummasta kesää luvassa on vielä seurantapostaus siitä keitä kaikkia hotellissa on näkynyt. :)

Aikatherine kirjoitti...

Kiitos kävin lukemassa vastauksen, hieno juttu että näitä kilttejä ötököitä näin suojellaan..pistävistä en tykkää itsekkään viime kesänä oli kaksi ampparin pistoa se on tosi kipeetä, kyytapletti auttoi

Aikatherine kirjoitti...

minä taas häiritsen nyt rohkenen ilmoittaa että olen antanut tälle glogille haasteen, siihen voi tutustua pieniä sanoja sivullani.
olisi mielenkiintoista saada vastauksia uusiin kysymyksiini. ohjeet on sivullani. kiitos jos otat vastaan, en pahastu jos et ehdi .

Saara kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Olenkin vähän ehtinyt kaivata meemejä. :)

loves2spin kirjoitti...

Has that kitty adopted you?

Saara kirjoitti...

I wouldn't mind if that happened, but so far we just have a new frequent visitor.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments