Korjattu: ompelukone ja motivaatio-ongelma

En ollut erityisen innoissani siitä että ompelukone tuli korjatuksi kesken kevätkiireiden. Olin jo ennestään hiukan alakuloinen jouduttuani vihdoin myöntämään itselleni, ettei seitsemän kilometrin lenkki tule onnistumaan vielä ensi viikolla. Kevättöiden tila puolestaan kertoi jo viikonloppuna, että emme millään ehdi järjestämään omenankukkajuhlia tänä vuonna. Kun hidas on muutenkin kiireinen, työlistalle siis lävähti vielä maalaismekkojen ompelumaraton. Hieman happamasti mietin taas, onko minun ihan pakko jatkaa yhden naisen mielenosoitustani muotiteollisuutta vastaan juuri nyt, ja nimenomaan ompelemalla itselleni mekkoja joiden tehtäviin kuuluu viestittää, että minä en pidä muodista. Eikö minulla muka nyt olisi hyviä syitä lipsua ihan vähäsen periaatteistani? 


Heitä kysymys Maailmankaikkeudelle, ja se saattaa hyvinkin vastata. Tänään löysin tämän jutun joka sisältää lyhytdokumentin siitä millaisia erityisesti naisiin kohdistuvia ihmisoikeusloukkauksia Suomessakin myytävien vaatebrändien tuotantoon kätkeytyy. Nälkäpalkkaa, ylipitkiä työpäiviä ja -viikkoja, seksuaalista häirintää, kurjia työskentelyolosuhteita, lapsista eroon joutumista. Se sitten siitä motivaatio-ongelmasta. Jos jostakin täytyy vielä tänä keväänä tinkiä, keksin taas jotakin muuta.

posted under , , , |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments