Toipilasviikkojen huveja: Penguin cam

Toipilasviikot ovat edenneet haastavaan vaiheeseen. Vuorokausirytmi on alkanut normalisoitua, mutta sekä fyysinen että (etenkin) henkinen toimintakyky ovat edelleen aika alamaissa. En vietä aikaani pienentämällä nurkkiin kertynyttä lukemattomien filosofisten teosten pinoa. En vielä edes kevyempienkään kirjojen pinoa. Virkkaan yksinkertaista huivia, koitan jaloitella joka päivä vähäsen, pelailen hiukan tietokonepelejä ja katson joka päivä jokusen Stargate SG-1:n. Keskittymis- ja istumiskyvyn paranemista odottava Puoliso tilasi jo viime viikolla Happy Feet 2-dvd:n. Sen saapumista odotellessa, löysin tämän hienon nettikameran, jonka kautta voi katsella pingviinien elämää San Diegon Sea Worldissa. 

Kamera ei ilmeisesti ole enää päällä montaa viikkoa, koska pingviinitarhassa simuloidaan Antarktiksen valo-olosuhteita ja kaamosaika lähestyy. Nautitaan siis niin kauan kuin voidaan!

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments