Toipilasviikot: kevättä ilmassa

Paraneminen on edennyt sen verran, että olen alkanut huomata ja häiritseväksi havaita sen että  yllättävän monet perinteiset toipilaiden huvit edellyttävät asioita jotka eivät minulta vielä oikein suju, kuten istumista. Joten jospa kuitenkin lisäisin harrastuksiini ihan pikkuisen bloggaamista?  Se sujuu lojuenkin. Toipilasviikkojen postauksista on turha etsiä syvällistä filosofista sisältöä, siihen ei kapasiteettini riitä. Vaan onhan maailmassa muutakin kuin syvät mietteet.

Virallisessa kunto-ohjelmassani treenailen juuri nyt viidentoista metrin köpöttelyä ja kyljelle kääntymistä. Vaikka olo on siis aikamoisen hutera, hyvä musiikki saa jo varpaat vähän heilumaan. Kevät saa pohjoisten alkuperäisuskontojen edustajat niin villille päälle. Meille suomalaisille kevättä personoiva jumaluus on Lemminkäinen. Slaavilaisessa perinteessä  nuori, komea keväänjumala on Yarilo, ja Arkona on tehnyt Hänestä hienon kevätbiisin.

Tämä video edistää toipumishaluja silläkin lailla että se muistuttaa siitä, että Arkonan keikalle etsiytyminen edellyttää täysiä ruumiinvoimia. Ja Arkonan keikalle minun on joku päivä pakko päästä.


posted under , , , |

2 kommenttia:

Aikatherine kirjoitti...

parantumisia toivon vähän kerrallaan.

Saara kirjoitti...

Kiitos! Joka päivä on hiukan edellistä terveempi, vaikka matkaa vielä onkin.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments