Erilainen viikonloppu

Tulikin vähän erilainen viikonloppu. Suunnittelemani leppoisan omenapuiden leikkelyn sijasta löysinkin itseni leikkauspöydältä. Nyt olen jo päässyt sairaalasta kotiin, ja kaikki näyttää hyvältä. Ainakin seuraavat pari viikkoa sujuvat täällä kuitenkin toipilastunnelmissa. Odotettavissa on siis hiukan hiljaisempia aikoja bloginkin puolelle. Käykää vaikka nauttimassa keväisestä säästä päivityksiä odotellessa! : )

posted under |

8 kommenttia:

Marja Leena kirjoitti...

No jopas on sinulla ollut huonoa tuuria! Toivottavasti kaikki on kuitenkin sujunut hyvin ja pääset toipumaan. Valoisia päiviä ja huolenpitoa sinulle, Saara!

Hoo Moilanen kirjoitti...

Pidä itsestäsi huolta & palaa sitten, kun voimat antavat myöden!

Ofelia kirjoitti...

Hyvänen aika! :-O Umppari?! Pikaista toipumista!! :)

Saara kirjoitti...

Kiitokset myötätunnosta :)

Ofelia, näin julkisessa blogissa lasken terveydentilani yksityiskohdat yksityisasioiksi. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että vaiva oli umpparia rankempi. Mutta kyllä tämä tästä kun on lääkitys kohdillaan ja Puoliso hoivaa. :)

Ja jos Aikatherine sattuisi kurkistamaan tänne, niin vastaan ajatuksella laatimiisi kommentteihin sitten kun pää taas toimii. Eli todennäköisesti sitten kun lääkkeet on syöty.

Aikatherine kirjoitti...

Voi Saara hyvä, kurkinhan minä. Toivon pikaista toipumista. Ihan kaikessa rauhassa. Aikkumummo on käynyt läpi monta isoakin leikkausta, en taitaisi olla elossa ilman niitä. Nyt juuri itsekkin vähän väsynyt, en jaksa postailla kun on ollut paljon erilaista elämänvirtaa. Parane pian. Me jaksamme odottaa. Kaikella on aikansa, tekee oikein hyvää mielelle vain olla hiljaisuudessa hetkiä. Enkeleitä vierellesi ja oma rakas tietenkin.

Saara kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi!
Toipumiseni näyttäisi etenevän kevään tahdissa: paljon on vielä lunta, mutta joka päivä huomaa jotain pientä edistystä.

Inana kirjoitti...

Oho, voimia paranemiseen!

Saara kirjoitti...

Kiitos, Inana! :)

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments