Elokuva viikonlopuksi

Nyt kannattaa kaivaa viinirypäleet esiin ja hakeutua mukavaan asentoon. Tämä dokumentti amisheista, heidän historiastaan, elämäntavastaan ja sen haasteista tämän päivän Yhdysvaltojen valtavirtakulttuurin vastavirrassa nimittäin kestää melkein kaksi tuntia. Yksinkertaistamisesta kiinnostuneet voivat saada tästä kaikenlaisia ajatuksia, muut vähintään silmäniloa kauniista maalaismaisemista. PBS:n sivuilta dokumentin voi katsoa kokonaisuudessaan isommassa koossa, tässä on ensimmäinen osa.


Watch The Amish on PBS. See more from American Experience.

2 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

What an interesting and lovely film about the Amish. Thank you for sharing that.

Aikatherine kirjoitti...

en ole nähnyt juuri tätä elokuvaa, mutta kytllä muita joissa heitä on kuvattu ja olleet pääroolissa. Ne mitä olen nähnyt oli elokuvia, eli osin tuottajan näköisiä tietysti. Jotyenkin kuitenkin tuntui että hyvin lähellä totuutta siellä oltiin. Sen verran gramatugiaa on lisättävä että on jännitettä, kuin mitä käsikirjoitus oli.Mutta kiitos katson tämän en nyt mutta ehkä viikon loppuna, sunnuntaina .

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments