Perheen pimeällä puolella

Kiitokset Leenalle, jonka ansiosta huomasin tämän tärkeän perheväkivaltaa käsittelevän artikkelin joka valitettavasti on täysi vastakohta edellisille postauksille. 

posted under , , |

2 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hienoa, että lisäsit linkin blogiisi. Käväisin lukemassa Imagen jutun ja täytyy sanoa, että karmea todellisuus lävähti eteeni. Tälle ei voi kääntää selkäänsä, mutta kyseessä on todella vaiettuakin vaietumpia asia, joten miten auttaa ihmistä, joka ei kykene kertomaan tai ottamaan kantaa omaan elämäänsä...:)

Saara kirjoitti...

Uskon, että jokainen voi tehdä jotakin. Voi olla läsnä, niin että kertominen on mahdollisimman helppoa sitten kun toinen ihminen on siihen valmis. Voi puhua välillä siitä millaista on elää rakastavassa, rakentavassa suhteessa jotta tällä ihmisellä olisi vertailukohtia. Kuten jutusta kävi ilmi, kaavaan kuuluu se että uhri saadaan pitämään omaa tilannettaan aivan normaalina ihmissuhteena.

Jos on kaltaiseni erakkoluonne, voi kantaa kortensa kekoon vaikka yrittämällä ylläpitää tietoisuutta aiheesta. Kun asiat ovat suuria, jokaiselle löytyy kyllä sopiva tapa toimia.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments