Sukkasatoa korjaamaan

Vaikka syksystäni näyttäisi olevan kehittymässä aivan tapahtumarikas, päätin lisätä vielä yhden projektin: ilmoittauduin Sukkasatoon, blogistaniassa jo perinteikkääseen syksyiseen sukanneulomistapahtumaan. Tilanne on nimittäin sellainen, että olen ollut siinä määrin ristipistojen lumoissa etten ole kerennyt neuloa vielä oikein mitään hyväntekeväisyyteen. Nyt on korkea aika laittaa asiat mallilleen. Voi myös olla, että tarvitsisin itsekin syksyn viimoihin uuden, kauniin sukkaparin. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, siinä vaiheessa kun tartun sukkapuikkoihin, tarpeita kyllä alkaa ilmaantua. 

Tuleeko kässäpussista kaveri Helsingin-retkille vai syrjäyttävätkö sukat ristipistot iltapuuhasteluna? Pitääkö Saara-mummun tyyli pintansa tässäkin sukkamaratonissa? Inspiroidunko taas näpertämään pikkuriikkisiä baijerilaispalmikoita vai innostunko monen vuoden tauon jälkeen kirjoneulesukista? Käytänkö aikani kokonaan nyhertäen yhtä fantastisen haastavaa paria, vai kuluuko sadonkorjuu tehotuotantovaihteella? Onnistunko kutistamaan suurta sukkalankavarastoani, vai vievätkö lankakauppojen ihanuudet neulojalta harkinnan ja rahat? Raportoin henkeäsalpaavista käänteistä alablogi Hillokellarissa jonne pääsee kätevästi profiilini kautta, varmasti kohokohdista tulee juttua tännekin. Pientilalla sukkasadonkorjuuseen lähdetään ilman tiukkoja tulostavoitteita ja suuria suunnitelmia. Varmaa on vain se että ensimmäiset silmukat luodaan 1.9. 

Ai niin...ja Sukkasatoon on vielä ilmoittautumisaikaa ja paikkoja jäljellä, joten iloiseen seuraan voi vielä liittyä. Liittymisohjeet löytyvät sukkasatolinkin takaa.

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments