Olet siis huolissasi kasvien moraalisesta statuksesta- no minäpä pohdin työkseni mikrobien oikeuksia (eli ympäristöeetikon opas siihen miten pidät moraaliset standardisi aina askeleen edellä muita)

Ai sinä olet fennovegaani? Onhan se alku sekin. Minä kyllä syön ainoastaan biodynaamisesti tuotettua, kyytön lannalla kasvatettua raakaa vähähiilihydraattista vegaaniruokaa joka on tuotettu korkeintaan sadan kilometrin säteellä Helsingin keskustassa sijaitsevasta kodistani.


Ompelet siis omat vaatteesi? Minä ompelen vaatteeni vain kirpputorilta löytämistäni lakanoista käyttäen antiikkista ompelukonetta jonka neulat teroitan itse isoisältä perimälläni viilalla.

Sinusta ei siis ole oikein ostaa nahkakenkiä? Meillä kuljetaan maaliskuusta lokakuuhun avojaloin. Ja kun on kulkenut niin kauan avojaloin, selviää talven yli mainiosti sammaleella täytetyissä tuohivirsuissa.

Olet siis aktiivinen ympäristöaiheisella keskustelupalstalla? Minä olen rekisteröitynyt kaikille keskustelupalstoille vähintään kolmella nimimerkillä. Jos muita ei kiinnosta kommentoida, voin pitää keskustelua käynnissä ihan itse. Ja jutut ovat aina hyviä!

Vai lakkasit sinä kuuntelemasta suosikkiartistiasi sen jälkeen kun paparazzi oli bongannut hänet turkisasusteessa? Minä en ole moneen vuoteen kuunnellut ketään jonka soittimet ovat brändituotteita, joka ei pukeudu itse tuunaamiinsa vaatteisiin ja kirjoita ympäristöongelmiin kantaaottavia kappaleita.

Ai että olet siirtynyt käyttämään ehkäisyvälineenä vegaanikondomeja? Nehän ovat yhä erillispakattuja kertakäyttötuotteita! Jos ei ole selibaatissa, ihan hyvin voi hakea kaupungin puistoista ja festarialueiden pusikoista kesällä koko vuoden kondomit. Käytät ne vain pesukoneen kautta ja rullaat, niin ovat melkein kuin uusia.

Olet siis kuukausilahjoittaja? Jaa…no minä lahjoitan koko palkkani ympäristönsuojelutyöhön. Koska isojen ympäristöjärjestöjen rahaa palaa hallintokuluihin ja kaiken maailman feissarien palkkaamiseen, olen perustanut oman ympäristöjärjestön. Olen houkutellut järjestöni jäseniksi jo pari kaveria ja sukulaista, joten yleensä saan rahani takaisin korkojen kera.

(Vastuuvapauslauseke: Koska satun tietämään  paremmin kuin välittäisinkään, että tästä maasta löytyy ihan oikeasti vatipäitä ihmisiä jotka saattaisivat vakavasti harkita ylläolevien ideoiden kokeilemista, ilmoitan etten ota mitään vastuuta niistä ruumiinvammoista, onnettomuuksista, sairauksista, kuolemantapauksista, omaisuusvahingoista, pakkohoitojaksoista, rikossyytteistä tai muista vahingoista/hankaluuksista joita ylläolevien ideoiden käyttöönotosta saattaa seurata. Jos tämän postauksen ideat kuulostavat mielestäsi tavallaan ihan harkitsemisen arvoisilta, hakeudu hoitoon.)
1 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Tää on HYVÄ! :D

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments