Kesäisiä viikonloppuja Virkkalassa

Omenapuiden kukinnan jälkeen puutarha muuttui enimmäkseen vihreäksi viidakoksi. Kevät on vaihtunut alkukesäksi. 


Photobucket


Kasvimaalla näytti viikko sitten tältä. Nyt perunat ovat kasvaneet, mutta harsot ovat vielä paikoillaan. Etualalla on harson alla lehtikaalia, sitten avomaankurkkuja ja valkosipulipenkki. Kurkkujen vieressä kasvaa muutama samettikukka. Taimmaisten harsojen alla piilottelevat sipulit, porkkanat, salaatit ja punajuuret.


Photobucket


Helteisinä päivinä ei tehnyt mieli raskasta ruokaa. Vaikka kasvimaa näyttää vielä olevan alkuvaiheessa, sieltä kuitenkin löytyy raikkaita päällisiä kesäisille voileiville tai ainekset tällaiseen raikkaaseen salaattiin: retiisejä, salaatteja, vuonankaalia, viinisuolaheinää, punajuuren lehtiä, ruohosipulia ja kirveliä. Nam!


Photobucket


Kylillä tutustuimme seurankipeään naakanpoikaan. Luultavasti naakalle ei ole terveellistä olla näin ihmisrakas, mutta ehkäpä rauhallisessa Virkkalassa tällainenkin seuraeläin voi selvitä täysikasvuiseksi asti.


Photobucket


Toisaalta, onhan Pyrykin selviytynyt evoluution hampaista silkan söpöyden voimalla, joten miksei pikku naakkakin? Varmuuden vuoksi paimensimme sen kuitenkin tien sivuun.


Photobucket


Naakan leikittämisestä tuli kuuma, joten suuntasimme uimarannalle. Ajattelin lutkamaisesti, että blogin suosiota varmaan lisää hirveästi, jos postaan itsestäni uimapukukuvan! Huomatkaa myös ihastuttavan kaunis järvimaisema.


Photobucket


Nyt helteet ovat vihdoin vaihtuneet sateeksi. Kaivoin kesäkäsityön esiin. Ikuisuusristipistolla on taipumusta unohtua varastoon pitkiksi ajoiksi, mutta kyllä se silti edistyy. Hitaasti. Isäntä arveli, että valmistumiseen menee enää pari vuotta, mutta hän onkin optimisti...


Photobucket


Seitsemän pistoa sentillä. Sillä saa aikaan täydellisen rentoutumisen ja paljon yksityiskohtia.

Photobucket

posted under , , |

2 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

How wonderful everything looks! Why are you wading in the water?

Saara kirjoitti...

I'm going to swim! We had a nice heat wave last week. Now we're back with rain showers and more normal Finnish summer weather, though (not complaining! My garden appreciates the water.)

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments