Oskari, pakana

Jarkko Mikkonen on tehnyt visuaalisen journalismin maisteriopintojensa työnä vajaan kolmen minuutin henkilökuvan suomenuskoisesta Oskarista. Linkin takaa löytyvä pätkä on hyvä esimerkki siitä miten ajallisesti pieneen tilaan mahtuu monta suurta ja syvää ajatusta.

http://vjmmagazine.uta.fi/node/1308

Ei taida olla olemassakaan kahta samanlaista suomipakanaa, mutta Oskarin jutustelussa oli paljon tuttua, paljon kaunista ja viisasta, sekä tietysti aavistus jostakin aivan vieraasta...


Niin, ja muistakaapa lähettää niitä kuvia viime viikon korjauksista ja tuunauksista. Muuten tulee tosi lyhyt kuvapostaus...

posted under |

3 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Nyt ei oo tuoreita korjauksia eikä tuunauksia, kun hoitelen niitä aina vain tarpeen mukaan :-/ Paras "korjaus" lie ollut kun vein ison kassillisen kamaa Kierrätystehtaalle. Korjasi ainakin näkymiä hiukan.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko tunnustaa että en sitä yhtä takinnappiakaan ommellut. Puhumattakaan pyjamasta joka piti korjata. Tai miehen farkuista, joidden puntit kohta katkeavat polvesta ihan itsekseen. Tai, ja tai, ja tai. Oli ihan liian hieno sää, ja kaikki aika meni puutarhan laittamiseen.

Mies sen sijaan tuunasi jostain löytämästään pleksilevystä maisemaikkunan kesäkeittiöön ja siitä tuli sekä käytännöllinen että hieno.

Mutta ei tämä turha yritys silti ollut, sillä päässä muhii monenlaisia juttuja. Pitää vain päästä toteuttamaan. Julkaisen I.Virityksessä sitten aikanaan!

Saara kirjoitti...

Minä sain kyllä sen abayan korjattua, mutta en keksi, miten se pitäisi kuvata kun korjauskin on näkymätön...

Muuten käsityöt ovat täälläkin vähän jääneet. Aikansa kaikella, ja nyt on puutarhan aika!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments