Haaste nuukuusviikolle!

Jos luet tämän, sinut on haastettu!


Nyt on meneillään nuukuusviikko. Viikon teema oli tänä vuonna yhteisöllinen, ja sitä paitsi meillä kuten monessa muussakin perheessä nuukuusviikko on joka tapauksessa melkein joka viikko. Mutta kai sitä voisi jotakin tehdä? Jotakin ihan pientä?

Kevätmuotipostauksen jälkitunnelmat ovat meillä jatkuneet: sain valmiiksi hamsteritunikan, ja nyt on mietinnässä, mihin ryhtyisin seuraavaksi. Sitten muistin, että korjattavien vaatteiden kori on täyttynyt hiljakseen jo jonkin aikaa. Minusta pudonneiden nappien ompelu ja ratkenneiden saumojen korjailu ei ole yhtään inspiroivaa puuhaa, joten kaipaan seuraa!

Haasteena siis on korjata tai tuunata uusiokäyttöön loppuviikon aikana vähintään yksi vaate tai asuste. Ompele se paidasta pudonnut nappi tai saksi vanha t-paita hyödyllisiksi pölyräteiksi. Hienonkin luomuksen saa tehdä. Ja muista tulla kertomaan, mikä oli nuuka projektisi. Koska nuukailusta saa olla pollea, voit myös lähettää työstäsi valokuvan sähköpostissa (osoite tuossa sivussa). Kerro, onko kyseessä vanhan vaatteen korjaus vai tuunaus. Koostan aikaansaannoksistamme ensi viikolla kuvapostauksen. 

Itse aion näin alkajaisiksi tarttua kuukausitolkulla korjausta odottaneeseen abayaan josta on ratkennut sauma. 


Ehkä blogipohjaakin pitäisi säätää, tämä on temppuillut viime aikoina...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi rähmänkäkkylä, kerrankin teemaviikko joka kiinnostaa enkä ollut huomannut koko asiaa.

Tartun haasteeseen mutta toteutus menee viikonloppuun. Tulkitsen että viikko kestää (ainakin) sinne asti.

Saara kirjoitti...

Juu, viikko jatkuu kunnes maanantai koittaa. Vähän harmittaa etten keksinyt tätä jo aiemmin niin että olisi ollut seitsemän päivää aikaa.

Katarimaria kirjoitti...

Mä ajattelin toteuttaa tämän delegoimalla tehtävän suutarille, jolle kiikutin kahdet kesäkengät korjattaviksi. Toiset saankin huomenna noutaa jälleen käyttökelpoisina, mutta toisista ei kuulemma enää kenkiä saanut, joten taidan sittenkin joutua ostamaan tänä kesänä uudet hellekelin jalkineet. Toivottavasti kirpputorilta löytyisi.

Tuunaukseksi laskettaneen se, että aloitin uuden neuleen, johon langaksi puran kaapista käyttämättömäksi jääneen tekeleen. Sen valmistumiseen tosin menee vielä useampi viikko.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments