Kevään suuri muotinumero / Spring Style Special

Jatkamme kepeissä karnevaalitunnelmissa, ja sen lisäksi toivepostaustunnelmissa. Ehkä kaikkein useimmin minulta on toivottu parempia kuvia maalaismekoista, ja kevään tullen sain vihdoin aikaiseksi pyytää Puolisoa napsimaan sopivia kuvia. Urakka alkoi kun lähdimme ostamaan parsantaimia Tammisaareen. Samalla tutustuimme hiukan tähän kauniiseen pikku kaupunkiin (tai Raaseporiahan se nykyään on, mutta kuitenkin!) Posliininsininen mekko sopikin tunnelmaan loistavasti, ja lämmikkeenä toimi valkoinen itse virkattu huivi.


Since Some of the People who have wished to see more of my Plain dresses speak English, I will include an English commentary. Welcome to my Spring Style Special Post. We will start from the beautiful town of Tammisaari where I and DH went one day to shop asparagus and enjoy some beautiful scenery. My china blue dress and white crocheted shawl were just the thing to wear in narrow streets of the old town...

Photobucket

Sovin sievästi yhteen myös meren ja taivaan kanssa.


My outfit also matched the blue sea and white clouds...

Photobucket


Kotona vaihdoin sinisen mekon punaiseen, yhdistin asuun rohkeasti kumisaappaat ja vähän vähemmän rohkeasti ison essun ja puutarhahanskat ja palasin parantamaan maata.

When we arrived back home, I boldly combined black rubber boots and red dress, and a little less adventurously, added one of my heavy duty aprons and garden gloves. Then I went to shovel some Horsey De Luxe for my vegetable patch.

Photobucket


Näin sievältä näytin kärrätessäni lantaa.

Don't I look pretty with my load o' manure?

Photobucket

Puutarhassa riittää reippailua niin paljon kuin vain ikinä jaksaa, mutta sitten kun lapioimiseen väsähtää, siellä on myös hyvä levätä. Maanläheisissä sävyissä näyttää suhteellisen siistiltä vaikka olisi kaivanut monta parsapenkkiä, kuten olin tehnyt ennen vetäytymistäni ansaitulle lepotauolle jännärin ja pepsimaxin ääreen.

There's plenty of hard work to do, but when one gets tired, garden is also a pleasant place to rest. Dressed in shades of brown, I manage to still look fairly neat even after digging several asparagus beds.

Photobucket


Vappu alkoi meilläkin kuurosateiden kirjavoimana. Onneksi päätimme pysytellä kotosalla ja nostaa tunnelmaa maalaismenetelmillä. Kuvassa esiintyvä harmaa villatakki ei ole itse tekemäni, vaan reliikki vuodelta 2000 tai 2001. Se on ostettu halvalla Anttilasta ja on edelleen uudenveroinen lempparitakki joka ei ole häiriintynyt edes suuresta tyylivaihdoksesta.

May Day's Eve started with rain showers. It's good we had decided to stay at home and have a rural style of party. I have not knitted the gray cardigan, but bought it back in 2000 or 2001, long time before going Plain. It's still good as new and good to wear even though I have undergone a major style change.

Photobucket

Karnevaali-omenapuu

An apple tree in spring carnival style

Photobucket


Lopuksi, kevään 2011 parhaat asusteet. Angstinpunainen tarkkailla ja rangaista- kassi on saatu Niin & Näin-lehden kylkiäisenä ja täydellinen lisä moraalifilosofin jokaiseen asuun. Päheät aurinkolasit ovat aitoa vintagea anoppilasta.

Finally, the most important accessories for the Spring 2011. Here is a lovely angst red Michael Foucault-inspired bag (which reads "Discipline & Punish" after his famous book). It is the perfect accessory for any outfit, if you happen to be a moral philosopher. The shades are real vintage from my mother-in-law, and I like them even better than the pair I wore in the picture above.

Photobucket

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mainiota! Nyt täytyy kyllä sanoa että erottuva yksinkertaisuus erottuu edukseen. Minäkin olen ollut puutarhatöissä yksinkertaisesti pukeutuneena, mutta tästä asukokonaisuudesta ei tee paljon mieli postailla. Reliikkejä joka vaatekappale, sen verran paljastan.

WeirdRockStar kirjoitti...

Hykerryttäviä kuvia.
Olet linkattu blogisi kanssa. Kiitos vielä kerran, että sain luvan julkaista viisuaden helmiäsi! Hyvää parsapenkkiä.
... tuota... milläs meiningillä rouva ajatteli siunata sen tulevan sadon..? Piisaako pelkkä lannan lapiointi..?
Ihan tuli vaan mieleen.

loves2spin kirjoitti...

I enjoyed all of the pictures and thank you very much for the English!

Marja Leena Toukonen kirjoitti...

Mielettömän hienot asusteet! Kannattaisi ehkä harkita muoti- ja filosofiablogin yhdistämistä!

Saara kirjoitti...

Kiitos & thanks!

weirdrockstar: Mitäs helmiä ne sellaiset olisivatkaan joita kukaan ei tahtoisi lainata?

Ja vastauksena kysymykseesi lainaan Puolisoa: "eikös ole olemassa sellainen sanonta kuin "sodassa ja maanviljelyksessä kaikki keinot ovat sallittuja"" Et eiköhän nyt ainakin juoda tuohon alkuun Ukon maljat...

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments