Palkinto ja seitsemän asiaa


Kiitos, Liisa, beautiful blogger-awardista. Sääntöjen mukaan palkinto pitäisi jakaa seitsemälle bloggaajalle, mutta vaikka tämä blogi ei perinteisesti olisikaan palkintojen hautausmaa, tämä nimenomainen palkinto on kiertänyt blogistaniaa jo niin kauan että se löytyy jo tosi monelta. Sääntöjen mukaan palkinnon saajan pitää kertoa itsestään seitsemän asiaa. Se sujuu minultakin, joten kuten.


1. Onpas vaikeaa keksiä peräti seitsemää asiaa. Syytän pahvipäisyydestäni siitä sitkeää flunssa/poskiontelontulehdusta. Sen pitkittymisestä taas syytän itseäni, kun en malta levätä vaan olen vipottanut ympäriinsä sairaanakin.

2. Olen tänä vuonna enemmän innoissani käsitöistä kuin aikoihin. Neulakinnastekniikan opettelemisen lisäksi etiäisiä on nähty muistakin ihan uusista jutuista. Ihan näin ensialkuun on kuitenkin selvittävä perinteisestä keskitalven ompelumaratonista, jonka aikana paikkaan vaatekaappiin menneenä vuonna ilmestyneet kolot.

3. En pidä asioiden hoitamisesta puhelimessa vaan käytän mieluummin sähköpostia. Ystävät ovat jo oppineet että vastaan sähköpostiin paljon nopsemmin kuin puhelimeen jonka tyypillinen tila on hukassa/virta lopussa/unohtunut äänettömälle.

4. Hiukan tähän liittyen, vältän muiden blogeihin kommentoimista, sellaisiinkin joita luen ja joista pidän. Tämä tiedoksi lähinnä täällä vieraileville bloggaajille ;) Käytän nettiä työasioiden lisäksi sähköpostiliikenteen hoitamiseen, blogin päivittämiseen ja hiukan facebook-kontaktien (lähinnä virtuaalifarmin, hih) hoitamiseen. Muiden blogeja luen, jos aikaa on, mutta usein perusjututkin vievät jo kaiken nettiajan. Mikä on toisaalta ihan hyvä, sillä minulla on sellainen elämäntapainenkin.

En ymmärrä, miten ihmiset ehtivät nykyään päivittää elämäänsä joka paikkaan. Ai niin, niillä on netti kännykässä, kun taas minun ulkonaliikkumisaikani kuluu musiikin ja ajattelemisen avulla.

5. En tiedä, koska väitöskirjastani tulee valmis, mutta toivon ettei se ole ikuisuusprojekti. Filosofian artikkeliväitöskirjan kaikki viisi artikkelia on kirjoitettava yksin, ja se on nykyään kova vaatimus. Tällä hetkellä olen kohdassa 2½ artikkelia, lisäksi työn alla on pari ns. meriittiartikkelia (eli tieteellistä artikkelia jotka eivät tule väitöskirjaan). Onneksi englanniksi julkaiseminen ei ole osoittautunut niin kamalaksi kuin etukäteen pelkäsin.

6. Kirjoittelen pöytälaatikkoon myös fiktiota, ja oikeastaan haluaisin suhtautua siihenkin hiukan kunnianhimoisemmin.

7. Huomenna aion aloittaa täällä taas teemaviikon.

posted under |

2 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

I cannot read what you said, but did you win this award?

Saara kirjoitti...

Yes, I think this one has been around for quite some time.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments