Ituhippimeemi

Bongasin tällaisen netistä.

Miten hippeilet?
En tietääkseni hippeile. Eikös Woodstock mennyt jo?


Mitä turhaa ostit viimeksi?
En tajua. Jos se on turhaa, miksi ostaisin sitä? Itsensä sättimisen sijasta minusta on hyödyllisempää koittaa huolehtia siitä etteivät ostokset osoittaudu turhiksi. Siihen voi ymmärtääkseni vaikuttaa sekä ennen kaupantekoa että sen jälkeen.

Ostatko mielummin ulkomaista luomua vai kotimaista lähiruokaa?
Kaikkein eniten pidän ruuasta jonka olen kasvattanut itse. Muuten valitsen lähimmän ja/tai halvimman jollakin tavalla eettisen vaihtoehdon. Jos haluan analysoida jotakin puhki, vetäydyn kirjoittamaan vaikka tieteellistä artikkelia.


Mitä tarkoittaa ”superfood”?
Ben & Jerry'sin Phish Food-jäätelöä. Koska siinä on kaikkea, se on superhyvää ja energiasisältökin on aika korkea...

Kasvisruokabravuurisi?
En osaa sanoa, minulla on hitaasti mutta varmasti kasvava lista hyväksi havaittuja kasvisruokareseptejä. Luulisin, että parhaita kasvisruokia meillä tarjoillaan tuossa heinä-syyskuussa.

Suosikkikirppiksesi?
En ole kovin innostunut kirppistelystä, eikä niitä tällä maailman kulmalla paljon olekaan.

Paras kierrätyshankintasi
Talo. Tämä on rakennettu 1920-luvulla, ja niin perusteellisesti käytetty että hiilijalanjälkilaskurit eivät anna asumistavasta lainkaan kuormitusta. Lisäksi tämä on tarpeisiimme nähden täydellinen.

Kotimaan suosikkimatkakohteesi?
Yleisesti ottaen, olen tullut siihen tulokseen että ihminen voi joko matkustella tai hänellä voi olla pientila. Minä olen valinnut pientilan. En siis juurikaan matkustele vapaa-ajalla. Vähän sellaisia puheita on ollut, että pitäisi alkaa tekemään patikkaretkiä esimerkiksi esikristillisen ajan pyhille paikoille, mutta luulen että tämänkin idean toteutuksessa tulee kestämään...
Minusta vapaa-ajan matkustelua ei pitäisi nähdä itsestäänselvyytenä ja jonakin jota normaalien ihmisten vain kuuluu tehdä. Kyseessähän on hyvin aikaan ja kulttuuriin sidottu ilmiö. Ympäristökeskustelussa kuitenkin puhutaan paljon matkailun päästöjen vähentämisestä siirtymällä vähäpäästöisiin liikkumismuotoihin. Minusta pitäisi myös alkaa kyseenalaistaa matkustamisen tarpeellisuutta. Kaikkein vähiten liikenteen päästöjähän tuottaa se joka onnistuu pysymään kotinurkilla.

Ekojeesusarvosana?
4. Pakanoiden ei ole sopivaa jeesustella. ;)

posted under |

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments