FFFFFFFFFUUUUUUUU...

kuten BlagHag sanoisi.

Keskisuomalainen uutisoi kirkon poistaneen vaalikoneestaan kahden ehdokkaan vastauksia homokysymyksiin. Seurakuntavaaliehdokas Eero Talvion mukaan homot "tulisi hävittää kansasta". Niin että mitä se kirkko tekikään ensi töikseen kuullessaan asiasta? Poisti tyypit kenties ehdokaslistoilta tai teki rikosilmoituksen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan? Ei. Ehei. Kirkko sensuroi ehdokkaiden sopimattomiksi katsotut mielipiteet. Keskustelee ehdokasta kunnioittavasti ja kohtaa tämän lähimmäisen kipuilun vaikeiden kysymysten äärellä. Keskustelee toisen, nimettömäksi jätetyn ehdokkaan kanssa siitä että sanamuodot saadaan kohdilleen niin ettei äänestäjälle vain kävisi selväksi, mitä mieltä ehdokas tarkalleen ottaen asioista on.

Siis. Tämä pulju joka siunaa sotilaita ja kauppakeskuksia ja kiistelee verisesti siitä, voiko homoparien kanssa järjestää edes epämuodollista rukoushetkeä vai tarjotaanko heille vain tulta ja tulikiveä ja verorahoista kiitos, sensuroi nyt vähän liian kärkkäiksi äityneiden uskonsotureiden sanomia. Liika into ei varsinaisesti ole kiitettävää, mutta ei sitä sovi liikaa paheksuakaan. Tai ryhtyä johonkin toimenpiteisiin. Tai jotain. Minä en ajattele ihan selvästi juuri nyt. Minä ajattelen verenpainetta. Verenpainetta. Verenpainetta. Ja sitä, miten rajallinen mielikuvitukseni onkaan kun aina voi päästä alaspäin senkin jälkeen kun sanoisin että pohja on jo saavutettu. Ja sitä, miltä ihmisen kirkon mukaan pitikään yrittää pelastua. Ja keiden seuraan, ja mihin.


Huoh. Nyt menen ylös pyydystämään kanipupun syliin ja vihaamaan ihmiskuntaa.

3 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Lähiaikoina on lähinnä verenpaine itselläkin noussit * DINGDINGDING * tasoihin. Aivan käsittämätöntä pelleilyä lähtökohtaisesti. Ainoa hyvä puoli lut. kirkossa on ettei siitä tarvitse enää erota. Jo kys. kirkon toiminta on niin lähtökohtaisesti ala- arvoista, mutta kieltämättä nämä reaktiot ja kommentit lähiaikoina ovat vain alleviivanneet kuvottavaa moraaliansa.
Ja sitten tämä tietty puolue. Ensin kristillisten puheenjohtaja julkaisee homovastaisen pamfletin, alentuvasti myöntää julkaisseensa sen ainoastaan koska jo erotettu kirkonmies- perhetuttava pyysi niin tekemään. Laupeuden sisar siis, huomatkaa. Pamfletissa tietysti on alleviivattu tieteellisiä tosiasioita, tutkimustuloksia ja tehty maallikkoanalyysejä näiden eittämättömien faktojen pohjalta. Harmi niitä kansalaisia ( homoja varmaan kaikki! ) jotka paheksuivat tätä laupeuden työtä. Harmi räsästä joka ei edes tiedä omia lähdetietojaan! Ja kirkko tulee luonnollisesti laupeuden työn nöyrää tekijätärtä ja mainitsee, kuinka kansalaisten ( niiden kauheiden homojen, tietty ) kuuluisi ymmärtää pitää politiikka ja uskonto erillisinä.
Mistä lähtien kristillinen kansanpuolue on siihen kyennyt? Jos kys. puolueen puheenjohtaja on vapaa päästelemään viikon aivopierujaan, miksei edes hän ole kaikessa mainioudessaan ole kykeneväinen siihen?
Mitä tekemistä millään uskontokunnalla on politiikassa ylipäänsä, päättämässä asioista jotka koskevat kaikkia kansalaisia! Jo lähtökohta on vastenmielinen. Samoin tein toivottaisin tervetulleiksi muslimit, juutalaiset, ateistit, panteistit, hindut, wiccalaiset, buddhalaiset etc. puolueineen säätämään lakeja jotka kieltäisivät tämän maailman räsästen lisääntymistä.
* siinä * on nimittäin asia mistä todella kuuluisi huolestua.

Ja nämä uusimmat kommentit, en edes ala. V- paine kirjaimellisesti nousi niin että rupesi ihan huimaamaan.

Huono maku on lähiviikkoina saanut aivan käsittämättömät, uudet puitteet.

WeirdRockStar kirjoitti...

Anteeksi sekopäisen, kirjoitusvirheitä täynnä olevan kommentin johdosta. Olen niin umpiraivona etten kykene.

Saara kirjoitti...

Ei tarvitse anteeksi pyydellä, on täälläkin ollut vähän sanat hakusessa välillä...suomen kielestä selvästi puuttuu termi joka ilmaisisi "voimatonta kiukkua ja kauhua jota ihminen kokee huomatessaan matkustaneensa ajassa rapiat tuhat vuotta taaksepäin mutta tajuten että inkvisiittorien perillisillä on nykyään allaan sivistyneen yhteiskunnan pelit ja vehkeet, sekä sitä että ihan tavallisten, mukavien ihmisten joukossa enemmistö on edelleen niitä jotka antavat hiljaisen tukensa kaikelle törkeydelle kuka milläkin verukkeella". Hm. "Perkele!!!"on tietysti aika hyvä, mutta siitä ei ehkä tuo sisältö välity...

Minäkin ihmettelin taannoin sitä älämölöä joka nousi kun pari kaveria alkoi puuhaamaan islamilaista puoluetta. Eihän uskonnollinen kiihkoilu täkäläisessä politiikassa mikään uusi ilmiö ole. Ja kyllä meilläkin näyttää kovasti siltä että että maltillisetkin musl...tarkoitan kristityt antavat hiljaisen tukensa terrorille ja ääriaineksille...

Veri kiertää vastapäivään ja kellotkin tuntuu käyvän taaksepäin vähän enemmänkin kuin talviaikaan siirtymiseen tarvittavan tunnin verran. Toivottavasti alkava vuosi olisi vähän parempi.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments