Filosofianpuutarhan tyylikukkasia osa 1: Varaslähtö

Huomasin että tosi moni Kuuden vaatteen haasteeseen osallistujista on jo julkaissut valintansa syyskuun vaatteiksi. Joten mikäpä siinä- olen minäkin tiennyt kuukauden vaatteeni jo päivien ajan. Valitsin vaatteeni yhdisteltävyyden ja vähän syksyisyydenkin perusteella. Ja tässä ne nyt ovat, sikäli kun kuvasta erottuvat.

Photobucket

1. Punainen villaliivi Itse tehty, siis erittäin eettinen vaikka lanka onkin Novitaa. Se UFOneule jonka ihmeenomaisesta valmistumisesta kirjoitin täälläkin viime syksynä. Jäänyt liian vähälle käytölle (hm, tarkemmin ajatellen samaa voi sanoa kaikista muistakin vaatteistani jotka eivät ole mekkoja). Lämmin ja heleän värinen, siis oikein hyvä syysvaate.

2. Harmaa pusero Puuvillainen peruspusero. Eettisyydestä on vain sen verran hyvää sanottavaa että tämä on muunneltava ja ajaton.

3. ja 4.: 2 toppia Musta pitkähihainen toppi ja luumunvärinen 3/4 hihainen. Peruskamaa. Sitten kun aika näistä joskus jättää (missä tällä vauhdilla voipi vähän kestää), ne voisi korvata ekopuuvillalla. Kai ekopuuvillavaatteita alkaa olla jo saatavilla isommissakin kokonumeroissa?

5. Tummansininen kirjailtu täyspitkä hame Sievä hame, ettei vahingossakaan tulisi tylsää. Jos pidän lomaa maalaismekoista, haluan pukeutua hyvin, vaikka käytössä kuinka olisi vain kuusi vaatetta! Eettisesti tuotettu.

6. Khakinvihreä täyspitkä perushame Jos se toimii, älä sörki sitä...ja nämä pitkät hameet toimivat minulla erittäin hyvin. Tämä hame on samasta paikasta kuin edellinenkin, siis eettistä tuotantoa. Yksinkertainen ja neutraali perushame, yksi suosikeistani vaatekaapin tyylikkäämällä osastolla.

Näillä mennään.

2 kommenttia:

loves2spin kirjoitti...

What are all those lovely things? Did you make them?

Saara kirjoitti...

Just one of them :) Sent you email!

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogiluettelo

Kirjoittajasta

Oma valokuva
Saara R
Filosofi Saara Reimanin ylimääräisten ajatusten mausoleumi. Ajatuksia on jo aika paljon, aika monista aiheista. Palaute blogista: saara.j.reiman@gmail.com
Tarkastele profiilia

Blog Archive

Hae tästä blogista

Followers


Recent Comments